Golf 8 aracım yüksek hızlarda sağa çekme yapıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yusufcy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yusufcy

Üye
İsim
yusuf
Araç
golf 8 life
öncelikle herkese merhaba aracımda sağa çekme mevcut nedenini bilmiyorum aklımda 2 neden olabilir ve direksiyon ayarıda bozulmuş gibi sanki
1. cisi jantlarımı 16 inçten 17 ince çevirdim (balans ayarı yapıldı )
2. cisi bayram ziyaretimde köy yollarına girdim ve yollar felaket kötüydü ara ara sert girişlerde yaptım
aracımıda 2 kez rotada soktum.acaba direksiyon ayarı mı bozuldu eksper direksiyonda boşluk var demişti .

bilecik yolunda anlayamadığım sağa çekme bende de vardı muhtemelen yol yüzünden olduğunu düşünüyorum

kuzey marmarada olmadı mesela

Upvote 0
sağa sola çekme balans değil rot ayarı ile ilgilidir.bunun dışında lastik basınçlarını kontrol edin ve lastikleri gözden geçirin

Upvote 0
öncelikle herkese merhaba aracımda sağa çekme mevcut nedenini bilmiyorum aklımda 2 neden olabilir ve direksiyon ayarıda bozulmuş gibi sanki
1. cisi jantlarımı 16 inçten 17 ince çevirdim (balans ayarı yapıldı )
2. cisi bayram ziyaretimde köy yollarına girdim ve yollar felaket kötüydü ara ara sert girişlerde yaptım
aracımıda 2 kez rotada soktum.acaba direksiyon ayarı mı bozuldu eksper direksiyonda boşluk var demişti .

Nedense her yer iyi rot yapamıyor. Yeni nesil araçlarda bu sorunu çok duyuyorum.

Upvote 0
sanki direksiyon ayarı bozuk gibi sola çevirince hemen tepki veriyor ama sağa çevirince boşluk var gibi ,kaynağı nedir acaba

Upvote 0
Upvote 0
ben yaklaşık 2 ay önce rot ayarı ve balans yaptırdım, araç bir kaç hafta bebek gibiydi
şu an ufaktan sağa çekme başladı gibi
bence ülkemizin yol kalitesi nedeniyle kısa sürede ayar kaçıyor olabilir

Upvote 0
ben yaklaşık 2 ay önce rot ayarı ve balans yaptırdım, araç bir kaç hafta bebek gibiydi
şu an ufaktan sağa çekme başladı gibi
bence ülkemizin yol kalitesi nedeniyle kısa sürede ayar kaçıyor olabilir
lastikleriniz den olabilir sağ sol eşit değilse hava ve diş derinliği olarak fark varsa da yapabilir

Upvote 0

Geri