Golf mk4 yeni aracımla gruba üye oldum. Bir de klima arızam var

Cavitkokturk

Yeni Üye
İsim
Cavit
Araç
Golf 4
Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Aracım 2001 model golf mk4 1.6 LPG. Ufak tefek sorunlar var ama çözeceğiz inşallah.
Şu anda en büyük sorun kendimce klima devreye girmiyor. Motor sağlam muşür sağlam tesisat kontrol edildi dış ortam sıcaklık sensörü değişti hatta fan kontrol ünitesini de Ankara’dan çıkma aldım yine de devreye girmiyor. Klima kontrol ünitesi manuel. Ac düğmesine basıyorsun kademeyi bir den başlatarak açıyorsun rolantide klima devreye girdiğine dair motorda fark ediliyor. Hatta tüm soketler tek tek kontrol edildi. Bu arızadan başına gelen var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Cavit. Zonguldak

Aramıza hoş geldin, saçma gelebilir ama sıcaklık ayarın yüksekte kalmış olabilir mi? Eski polo aracımda benimde böyle bir şey başıma gelmişti. Meğerse klima ayarım sıcaktaymış…

denedim hatta başka fan kontrol ünitesi bağladım yine aynı. bugün elektronikçiye gittim arızanın fotoğraftaki ürünle alakalı olduğunu tespit etti. bunun yenisi yok yan sanayi var oda ne kadar bunu çalıştırır bilemiyorum. bazı yan sanayi ürünleri sistem kabul etmiyormuş. çıkma orjinal arıyorum. bakalım bulabilirsem inşallah...

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-06-18 204623.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-18 204623.png
    294.2 KB · Görüntüleme: 4
VW için Golf 4 resmen bir kırılma noktası oldu. Ve bir daha asla bu kalitede araç üretemediler.
Hayırlısıyla kazasız belasız keyifle bin kardeşim.

Hosgeldiniz
Golf 4 güzel araç 4 yıl kullandım beni hiç üzmemişti

Geri