Araç Detaylı Temizlik Mekanları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sevyasbe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhaba,
Anadolu yakası Onur detailing e uğrayabilirsiniz. Yazdıklarınızdan elinizin araçla uğraşmaya yatkın olduğunu anlıyorum. profesyonele danışma öncesinde kendiniz bir panelde deneme yapabilirsiniz. hare fırça çizikleri için el ile sonuç almanız zor. alet işler el övünür. ben biraz yatkınlık ve asgari düzeyde ekipman ile sonuç alabileceğinizi düşünüyorum. bahsi geçen paraların yüzde 10 ile bile deneme yapacak kadar yatırım yapılabilir sanki.

Merhaba,
Anadolu yakası Onur detailing e uğrayabilirsiniz. Yazdıklarınızdan elinizin araçla uğraşmaya yatkın olduğunu anlıyorum. profesyonele danışma öncesinde kendiniz bir panelde deneme yapabilirsiniz. hare fırça çizikleri için el ile sonuç almanız zor. alet işler el övünür. ben biraz yatkınlık ve asgari düzeyde ekipman ile sonuç alabileceğinizi düşünüyorum. bahsi geçen paraların yüzde 10 ile bile deneme yapacak kadar yatırım yapılabilir sanki.
Merhaba Öneri için teşekkürler rotary makinem var orbital makinem yok maalesef birde boya ölçüm makinesi almam gerekiyor boyayı yakmamam için el ile evet çok zor bi süreç aslında bir adet orbital makine bulup birde koch chemie nin pasta cila hare giderici setinden alsam arabayı yaparım gibi geliyor cesaretlendirdiğiniz için ve öneri için ayrı ayrı teşekkürler 🙏🏻

@Sevyasbe anadolu yakası maltepe de Orçun var.Kardeşim gibidir.Firma ismi @detail.ist buradan da benim önerimle çok kişi gitti memnun kaldılar.Can yönlendirdi derseniz maltepeye geçerseniz aracı teslim ettiğinizde arkanıza yaslanıp sadece geri alacağınız günü bekleyebilirsiniz.Gerekli özeni de yardımı da gösterecektir.
Detailist te daha önce F20 yapıldı çok memnun kaldık, bunun dışında önerebileceğim Ataşehirde LMA garage var en son sorduğumda 8-10 TL civarına polisaj yapıyorlardı. Onun dışında Onur Detailing’de iyidir.

Geri