Rcd330 türkçe yapma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan onurblt05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onurblt05

Yeni Üye
İsim
Onur
Araç
Golf 7 1.4 tsi
Yeni bi cihaz taktırdım herşeyi çok güzel çalışıyo fakat türkçe değil çinden gelmiş sanırım bunu türkçeye çevirmek istiyorum yardımıcı olabilecek birisi varmı acaba

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    200.9 KB · Görüntüleme: 23

Yeni bi cihaz taktırdım herşeyi çok güzel çalışıyo fakat türkçe değil çinden gelmiş sanırım bunu türkçeye çevirmek istiyorum yardımıcı olabilecek birisi varmı acaba
Hocam yanlış anlamazsan
Neden almadan önce cihaz hakkında araştırma yapmadin aldığın yerden de cihaz hakkında bilgi alabilirdin

Hiç araştırma yapmadan aldım bilgim yoktu haklısınız

cihazı nereden aldınız acaba ne kadara maal oldu

14 bine maal oldu taktırması dahil herşeyi çok güzel çalışıyo fakat ingilizce

Rcd330 u 14bine alacaginiza 20/25 bandında bir carpleyli orjinal bir mib 2 alsaydınız keşke
Yabancı dili gelişir fena mı 😀😂

Şaka bi yana cidden araştırmadan almanız gerçekte büyük hata. Tecrübe oldu bı daha araştırirsiniz artık 😀👍🏻

Tekrar dan hayırlı olsun

Yanlış yönlendirmeyim fakat bazı yerler sd kart üzerinden dili türkçe swaplıyordu. Bazı firmalar yapabilir belki.

Yanlış yönlendirmeyim fakat bazı yerler sd kart üzerinden dili türkçe swaplıyordu. Bazı firmalar yapabilir belki.
Hocam yapabilir yada yapamazlar yapilabilirse tabiki ücret karşılığı yapılacaktır bu da demek oluyor ki 14bin ustune 2-3bin daha binecek olacakmi rcd330 17bin

Geri