Aracı sattıktan sonra 1 yıl ve üzeri kasko yenilemesi yapılmazsa, kasko ve kademe ne olur ?

Genco53

Üye
İsim
Gencay
Araç
Golf VII
Arkadaşlar merhaba,
Kaskolu aracımı sattım diyelim ve 1 yıl araç almadım. 1 yıl'ın sonunda araç aldığımda kasko şirketi bana nasıl davranıyor. Sıfırdan kasko yapılmış gibi mi oluyor yoksa basamak düşürerek mi devam ediyor? Bu konu hakkında bilgisi ya da yaşanmış tecrübesi olan arkadaşlar var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kaskom Türkiye sigorta ( kaskoyu internet üzerinden yaptığım için aracı firmayı aradığımda net bir bilgi alamadım. Şirketten şirkete değişir dedi. Bazı şirketler 1 ay bazı şirketler 6 ay haklarınızı korur dedi. Türkiye sigorta da durum nedir dediğimde bilgim yok acenteyi arayınız dedi.)

Son düzenleme:

+1
Ben de aynı durumdayım.
8. Basamaktaki sigorta ve kasko indirimim ne kadar sürede sıfırlanacak?
Aracı satınca ikisini de iptal ettirdim, 2 aydır da araç almadım.

2 yıl içinde 2 araba değiştirdim. İlk aracım kaskolu 9 ay kullanıp sattım. 2. araç kaskosuz 6 ay kullanıldı. yıl değişti 3. aracımı aldım, kasko yaptırmak istediğimde sıfırlanmıştı.

Aracı sattığınız zaman yaptırdığınız acenta yada hangi firma ise görüşün ben genelde yeni aldığım araca geçiriyorum ama max benim acenta 1 ay bekletmişti…

Geri