Eyvallah bende sipariş verdim şimdi carscanner pro çalışıyor değil mi bundahepsiburadadan aldım hocam
https://www.hepsiburada.com/vgate-i...pro-dtcfix-p-HBCV00006A0Q4S?magaza=BALKANTAS&
android cihazla çalışıyor sadece
Eyvallah bende sipariş verdim şimdi carscanner pro çalışıyor değil mi bundahepsiburadadan aldım hocam
https://www.hepsiburada.com/vgate-i...pro-dtcfix-p-HBCV00006A0Q4S?magaza=BALKANTAS&
android cihazla çalışıyor sadece
keyifli sürüşler dilerim abi güle güle kullanBugün @UBC53 ile buluştuk ve Hill Hold desteğini başarılı şekilde aktif ettik. Kendisi sağ olsun hiç üşenmedi, yardımcı oldu. İlgilenen, yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Golftutkusu![]()
evet hocam. bazıları carista ile yapıyor ama bana çok yavaş ve kullanışsız geldi carscanner daha iyiEyvallah bende sipariş verdim şimdi carscanner pro çalışıyor değil mi bunda
emniyet kemeriniz takılıysa autohold ışını yanar ve otomatik devreye girer. kemer takılı olmazsa çalışmaz. ışığı yanıyor ama araç genede kaçırıyorsa bir sorun vardır. diğer bahsettiğiniz araçlarda genellikle 5 saniye tutma olayı vardır ama araç kavraması iyiyse veya araç dizelse zaten kaçırmaz geriyeArkadaşlar selamlar biraz arastirma yaptım ama tam anlamıyla aradığımı bulamadım. Kullandigim diger araçlarda arac rampadayken auto hold kapalı olsa dahi yokus kalkış sistemi devrede oluyor örnek megane 4. Yalnız golfte ya bu özellik yok ya da benimki arizali ama hangisi olduğunu tespit edemedim. Bilgi verirseniz memnun olurum. Teşekkürler
yıldan yıla değişiyor hocam benim aracımda kemer takmadanda çalışıyor hillholderı gizli özelliklerden aktif etmeden öncede aracım kaçırıyorduemniyet kemeriniz takılıysa autohold ışını yanar ve otomatik devreye girer. kemer takılı olmazsa çalışmaz. ışığı yanıyor ama araç genede kaçırıyorsa bir sorun vardır. diğer bahsettiğiniz araçlarda genellikle 5 saniye tutma olayı vardır ama araç kavraması iyiyse veya araç dizelse zaten kaçırmaz geriye
Kemer takmadan çalışan auto hold vag grubunda görmedim hiçyıldan yıla değişiyor hocam benim aracımda kemer takmadanda çalışıyor hillholderı gizli özelliklerden aktif etmeden öncede aracım kaçırıyordu
kavrama volan değişeli 1-2 ay oluyor aracımda 110 luk dizel
Benim 8.5 impression da çalışıyorKemer takmadan çalışan auto hold vag grubunda görmedim hiçşanzıman bakımı olduysa belki ondan kaynaklı olabilir çalışmaması
Konu başlığı Golf 7 hocamBenim 8.5 impression da çalışıyor
????????Konu başlığı Golf 7 hocam
Hocam burası golf 7 başlığı. @cagan91 öyle istiyor lütfen Passat, superb gibi arabaları bu konuya sokma. Ben Golf 8.5 soktum beni uyardı şimdi seni de uyarır sakın ha yapma bı daha sakınkendi aracımda bu şekilde hocam abimin 2016 superb si ve 2015 highline passatta da bu şekildeydi kemer takmadan autohold çalışıyor. çalışması için ayrıyetten bişey yapmadım
Olmaz yasak asla konu dışı şey yazamayiz. Adam kanununu yazdı yürürlüğe soktu. Burasi golf 7 başlığı, golf 8 bile diyemezsingerginliğe gerek yok abiler altı üstü bi özelliktir sohbet ediyoruz sadece öyle düşünün![]()