trise
Yeni Üye
Eyvallah Allah razı olsun yarın bi deneyeyim olmazsa tekrar dönüş yaparım hocam çok makbule geçer.elm327 ile aktif ettim vcds m yok istanbul bayrampaşadayım yolun düşerse buyur hocam iki dakka aktif ederiz
Eyvallah Allah razı olsun yarın bi deneyeyim olmazsa tekrar dönüş yaparım hocam çok makbule geçer.elm327 ile aktif ettim vcds m yok istanbul bayrampaşadayım yolun düşerse buyur hocam iki dakka aktif ederiz
tamamdır hocam yapamazsan özelden yazEyvallah Allah razı olsun yarın bi deneyeyim olmazsa tekrar dönüş yaparım hocam çok makbule geçer.
Hocam hill holder yokuşta ancak belli bir süre tutar sonra kaçırır mantığı bu saten yoksa auto hold dan ne farkı varben hillholderı aktif ettim hocam 3 sn boyunca yokuştayken tutuyor sonra kavrayıp götürüyor 1 cm bile geri kaçırmıyor. forumdan bir abimin aracına daha yaptık onunkide aynı hiç kaçırmıyor
araba yokutşa kaymıyor ve frene sen basıyorsun tek farkı bu. sıkışık trafikte sürekli fren gaz fren gaz tarzında uğraşmaktan daha kolay geliyor bana. frenden ayağımı çeker çekmez araba yürüyor kalkışta daha rahat hissediyorum. dediğim gibi autohold kapalı hillholder açık şekilde kullanıyorum yokuş yukarı araba 3 saniye boyunca kaymıyor 3 saniyenin sonunda ise yine salmıyor kavrama yapıp gidiyor araç büyük rahatlık.Hocam hill holder yokuşta ancak belli bir süre tutar sonra kaçırır mantığı bu saten yoksa auto hold dan ne farkı var
Hocam hill holder yokuşta tutar 3 saniye ama gaz vermezsen çok dik ise rampa salar geriaraba yokutşa kaymıyor ve frene sen basıyorsun tek farkı bu. sıkışık trafikte sürekli fren gaz fren gaz tarzında uğraşmaktan daha kolay geliyor bana. frenden ayağımı çeker çekmez araba yürüyor kalkışta daha rahat hissediyorum. dediğim gibi autohold kapalı hillholder açık şekilde kullanıyorum yokuş yukarı araba 3 saniye boyunca kaymıyor 3 saniyenin sonunda ise yine salmıyor kavrama yapıp gidiyor araç büyük rahatlık.
autohold kullanmayı sevmeyen ama yokuşta da aracım geri kaymasın diyenler için harika özellik. yani aktif etmenin bi zararı yok autohold kullanmak isteyen yine kullanır beraber çalışıyorlar
doğrudur hocam da garip bi şekilde benim aracım salmıyor bende çok şaşırdım.Hocam hill holder yokuşta tutar 3 saniye ama gaz vermezsen çok dik ise rampa salar geri![]()
Bende aynı şekilde carscanner üzerinden yokuş kalkış desteğini aktif ettim ve autohold kapalıyken çok işe yarıyor tavsiye ederim.hocam aynı sorun bende de vardı kendime çift anakartlı elm327 cihaz aldım bi tanede android telefona car scanner pro indirdim
ordan araç profilini seçip gizli özellikler menüsüne girip xds frenler menüsünden hillholder activasyon seçeneğine girip aktif yaptım
artık araç autohold kapalı iken yokuşta 3 sn boyunca geri kaydırmıyor 3 sn doluncada hiç geri kaydırmadan kavrayıp kendi çıkıyor yokuşu.
bunun kavrama ile alakası yok kavrama yeni değiştirdim kayıyordu araç yine.
kendi yapamayan olursa gizli özellik açan vagcomcular yardımcı olacaktır. işin garibi istanbulda meşur bir vagcomcuda 1 sene önce gizli özellikleri açtırmıştım o zaman kendi cihazım yoktu bana böyle bir özellikten bahsetmedi.
Hepsinin ayrı ayrı faydası var mesela sıkışık trafikte de autohold güzel çek ayağını dokunmadığın sürece hareket etmez ama hillholder da eder hepsi ayrı güzelliği varBende aynı şekilde carscanner üzerinden yokuş kalkış desteğini aktif ettim ve autohold kapalıyken çok işe yarıyor tavsiye ederim.
autohold ile farklı işlere yarıyorlar.
autohold açıkken yokuşta kalkış yapmak istediğinde araç daha sert bir kalkış yaparken, yokuş kalkış ile daha yumuşak bir kalkış yapmaya başladı aracım. böyle kullanmak daha keyifli bence.
Çift kartlı obd hangi siteden aldınız hocamdoğrudur hocam da garip bi şekilde benim aracım salmıyor bende çok şaşırdım.
hepsiburadadan aldım hocamÇift kartlı obd hangi siteden aldınız hocam
Hocam özelden yazmayı beceremedim sen yazabilir misin ?tamamdır hocam yapamazsan özelden yaz
bende doğrudan mesaj gönderemedim hocam burdan yazabilirsin istiyorsanHocam özelden yazmayı beceremedim sen yazabilir misin ?
05076395527 mesaj atabilir misin whatsapptan burayı darlamayalim daha çokbende doğrudan mesaj gönderemedim hocam burdan yazabilirsin istiyorsan