Golf 7 kaza

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan golf7ack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hocam bugün servis ile görüştüm.
dediğiniz gibi servis bagaj değişim, tampon tamir/değişim ekspere bağlı olduğunu söyledi, panel düzeltme + boya 100k geçer dedi tramer için.

farklı özel servisten görüş aldım, inceledi ayrıca tampon demirinin yamulmasını söyledi ve havuzun başlangıcında biraz işlem yapılması gerektiğini aktardı.bu durumda 50k yakın ücret bazı ufak detayları da tampon çıktıktan sonra değerlendirebiliriz dedi. 50k + 10k dan yaklaşık 60k gibi bir tramer oluşabilir.

demir ve havuzun iç kısmını bahsettiğimde yetkili servis 150k yı geçebilecegini bahsetti, havuzdaki işlemli yerin de ayrıca boyanması gerektiğini de ekledi. 200 e varır mı dediğimde ise onun için net bir şey diyemedi.

özetle gönlüm yetkili servisten yana olsa da çıkabilecek tramerin yüksekliği aracı satmak istediğimde soru işareti yaratacak bir rakam olduğu için, özel serviste de tanıdık vasıtasıyla güvenebileceğim bir usta oluştuğu için özele yaptıracağım gibi duruyor.
Durumun akıbeti nedir peki kusur oranları belli oldu mu ?

Tramere takılmayın, kesinlikle yetkili serviste yaptırın.
hocam maalesef çıkacak rakam satış yaparken kafa bulandıracak cinsten olacağı için tercih edemiyorum.
Durumun akıbeti nedir peki kusur oranları belli oldu mu ?
karşı taraf dün sigortamdan dosya açtırmış, bugün ben kaskodan giriş yaptım. eksper gelmiş. bundan sonraki süreçte evrakların yüklenmesi ve tramerden sonuc bekleme kısmı kaldı.

Geri