Stop Lambalarına Böcek Girme Sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thelordof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eski Peugeot aracımda olmuştu bu durum, stop lambasına giren daha büyük örümcek görmedim. Fransız kalitesi olsa gerek :)

Duyu söküp hava ile çekmiştim.

cf2e849a-f3c4-4029-9908-1340dd68e20a.jpg

Genelde farların veya stopların arka taraflarında bir ufak hava kanalı oluyor, küçük boru gibi, iç dış hava dengesini sağlar, bir ihtimal oradan girer, garantiye girmez bana kalırsa.
Bende sanmıyorum. Oktay Beyin dediğine göre özel süpürgeleri varmış. Yaparlarsa o bile yeterli. Üreticilerin aklına hava deliğine filtre koymak hiç akıllarına gelmedi mi diye düşünüyor insan.

Bende sanmıyorum. Oktay Beyin dediğine göre özel süpürgeleri varmış. Yaparlarsa o bile yeterli. Üreticilerin aklına hava deliğine filtre koymak hiç akıllarına gelmedi mi diye düşünüyor insan.
Bazı yerlerde aşırı mühendislik varken bazı yerlerde hiç düşünülmemiş detaylar olabiliyor, dediğin gibi bir ızgara gibi bişey olsa giriş çıkış olmaz bu tarz.

Konuyla biraz alakasız ama A6 nın arka 3. stop lambasına böcek girmiş :D oraya nasıl girdiyse, ölmüş bi de orda. İçerde de giriyor bunlar

Golf.7,5 sağ.dış stopun. Sinyal bölümünde damlacıklar oluşuyor, zararı vae mıdır, damlacık oluşmaması için.ne yapılabilir.

Geri