2021 Golf 8 Carplay Aktivasyonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RESSAM06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RESSAM06

Yeni Üye
İsim
FERHAT CDK
Araç
GOLF 8
2021 Golf 8 1.0 TSİ Impression aracımda carplay aktivasyonu yapılıyor mu? Yapan yer var mıdır? Konu hakkında bilgisi olan Ankara’da yapabilecek bir yer arıyorum şimdiden teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

2021 GOLF 8 1.0 TSİ IMPRESSION ARACIMDA CAR PLAY AKTİVASYONU YAPILIYOR MU? YAPAN YER VARMIDIR? KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ANKARADA YAPABİLECEK BİR YER ARIYORUM ŞİMDİDEN TŞKLER
Yapılıyor da Ankara da bu işi yapan yok mib3 leri
Istanbul’da birkaç arkadaş var formdan yapan bir araştırırsan konulari bulabilirsin

Golf 8’lerde CarPlay standart geliyor diye bir söylenti duymuştum ama bazı impression araç ilan açıklamalarında CarPlay olmadığını gördüm.

Ayrıca direksiyonlara dikkat ettim, birçoğunda hız sabitleme özelliği de yok.

Benim aracımda hem CarPlay hem de hız sabitleme, hız sınırlama var. Bu araç alınırken paket mi satın alınmış oluyor demektir.

Açıkçası ben standart olarak düşünüyordum bu özellikleri.

Golf 8’lerde CarPlay standart geliyor diye bir söylenti duymuştum ama bazı impression araç ilan açıklamalarında CarPlay olmadığını gördüm.

Ayrıca direksiyonlara dikkat ettim, birçoğunda hız sabitleme özelliği de yok.

Benim aracımda hem CarPlay hem de hız sabitleme, hız sınırlama var. Bu araç alınırken paket mi satın alınmış oluyor demektir.

Açıkçası ben standart olarak düşünüyordum bu özellikleri.
Hocam tabiki her golf aynı özelliklere sahip değil işte o yüzden fiyat farki var

Ekli dosyalar

• IMG_3184.jpeg
    IMG_3184.jpeg
    155.2 KB · Görüntüleme: 12
Ilk gelen partide carplay yoktu. Sonraki impressionlar carplay ve hizsabitleme opsiyonuyla geldiler. 20 bin bandına orjinal lisanslama ile yapan yerler var.

2021 Golf 8 1.0 TSİ Impression aracımda carplay aktivasyonu yapılıyor mu? Yapan yer var mıdır? Konu hakkında bilgisi olan Ankara’da yapabilecek bir yer arıyorum şimdiden teşekkürler.

@İlker34 +90 (505) 684 08 32 ile görüş istersen yapıyor…

Ilk gelen partide carplay yoktu. Sonraki impressionlar carplay ve hizsabitleme opsiyonuyla geldiler. 20 bin bandına orjinal lisanslama ile yapan yerler var.
Hocam carpley i artık 3/5 bine hallediyorlar
Ankara da şu an yapan yok İstanbul’da formdan bir kaç arkadaş yapıyor konularda var

Bence serviste orijinal aktivasyon yaptırın, şasenize işlerler, uygun fiyata yapan yerler yanılmıyorsam crackliyorlar, tabi orijinal yazılım aktivasyonunu yapan retrofit dükkanları da mevcut.

Geri