Evet hocamBu bilgileri servis mi verdi hocam ?
Evet hocamBu bilgileri servis mi verdi hocam ?
Stage 1-2-3-4 performans yazılımları. Siz olayı yanlış anlamış
Servisteki arkadaşın bana söylediğini birebir yazdım sadece. işin teknik kısmına sizin kadar hakim değilim !Stage 1-2-3-4 performans yazılımları. Siz olayı yanlış anlamış olabilir misiniz
Ben geçen hafta bakımda yapın dedim yapmadılar vallaBeni tekrar yazılım geldiğine dair aradılar, güncellemeyi yaptıran oldu mu acaba?
Yaptıracaktım o güncelleme durduruldu dediler sonra tekrar aradılar güncelleme geldi diye geçen haftaydı galiba altta yazan arkadaşın da yapmamışlar ilginçEn son ne zaman güncelleme yaptınız hocam. Aracınızda anlık tüketim modu var mı? Son yazılımdan sonra anlık tüketim modu kalkmıştı.
Aynı güncellemeyi yaptılar heralde hocam adını söylediler mi güncellemenin? Bende ek olarak start stop ana menüden kalktıŞunuda belirteyim güncellemese her zaman risk vardır kontrol ünitelerinden biri veya bir kaçı çökme olabilir bu risk her zaman vardır sonuçta servis çözer ama sizi bekletir durum bu şekilde
O tuşlara basılı tutun, istediğiniz şeyi ekleyebiliyorsunuzAynı güncellemeyi yaptılar heralde hocam adını söylediler mi güncellemenin? Bende ek olarak start stop ana menüden kalktı
İki gün önce araç tahrik hatası verdi. Aracı durdurup birkaç dakika sonra çalıştırdığımda hata geçmişti. Fakat aracı stop etmeye çalışırken N'ye aldığımda şanzımandan uğultulu bir ses geldi. Durumdan rahatsız olduğum için servisi aradım ve aracı bir kontrol için çağırdılar. Bugün serviste araca yazılım güncellemesi geldiğini öğrendim. Güncelleme paketi içinde multimedia ve tahrik hatası ile ilişkili birkaç durumun olduğunu ustadan öğrendim.
Güncellemenin 4 güne kadar sürebileceği bilgisi iletildi bana. Şu an araca ihtiyacım olduğu için güncellemeyi henüz yaptırmadım. Daha önceden araç iki defa çalışmadı bir kaç defa da tahrik hatası verip geçmişti. Bu gibi sorunlarla karşılaşmamak için güncellemeyi yaptıracağım.
Fakat benim anlamadığım bir konu var. Gerek araç çalışmadığında gerekse de tahrik hatası aldığımda servis ile iletişime geçtiğimde usta iki şey soruyor: (1) aracı kısa mesafeli mi kullanıyorsunuz, (2) kemerleri takarak mı kullanıyorsunuz.
Ben bu aracı sadece uzun mesafede kullanmak için almadım. İkinci konu ise evet çok kısada olsa arka koltukta bazen kemer takılmadığı oldu. Ama araca 1000 defa bindiysek bunun sayısı 5-6 yı geçmez. Bunların bu saçma hataya neden olacağını düşünmüyorum. Yeni güncelleme ile inşallah bu saçma problemlerden kurtulmuş oluruz.
Not: araç Golf 2024 life ekimde alındı.

Teşekkür ederim, uygun vakitte aracı bırakacağım. Bu linki de servis danışmanına göstererek biraz ısrarcı olacağım sanırım.Geçmiş olsun, yetkili servisler ikame araç vermek zorunda yeni uygulama, yetkili servisi arayın ikame araç talep edin aracını teslim edince ikame aracı alın ben o şekilde yaptım…
https://binekarac.vw.com.tr/tr/sati...cim/garanti-mobilite/mobilite-hizmetleri.html
![]()