Yazılım güncellemesi gelmiş (Haziran 2025)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cempro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

5 Ağustos 2025 tarihinden sonra yıllık bakımını yaptıracakk olan impression sahipleri güncelleme gelmiş

yaptıran olursa aramızda buraya farklılıkları vs yazarsa çok iyi olur .

Selamlar golf 8.5 life kullanıyoruz bizim araçlarda tabela okuma yok sanırım. Geçen gün 2025 Polo’ya bindim bu araçta tabela okuma var. Yazılımla gelmiş olabilir mi acaba
tabela okuma donanımı var ve zorunlu, aktif değil sadece...

5 Ağustos 2025 tarihinden sonra yıllık bakımını yaptıracakk olan impression sahipleri güncelleme gelmiş

yaptıran olursa aramızda buraya farklılıkları vs yazarsa çok iyi olur .
Ne gelmiş yazılım olarak hocam ve neden 5 ağustos acaba?

Yazılım kriptolu şifreli crackli

Kimse bilmiyor

Vw Ag şirket sırrı.

5 agustos ???

Ay la venüs ün birbirine en yakın konumda olduğu günü seçmişler.

Allah herkese yazılımın hayırlısı versin.

VwAg + VwTr ye sövme icerir

Metin abi aracını servise bırakacak güncelleme olcakmış 6 saat sürecek dedi bende o medajı görünce impression için bırakan olursa aracı güncellenirse gelişmeleri yazabilirmi diye talep ettim olay bu

Arkadaşlar en son aracı güncelleme için aldılar 2 3 gün yattı bu süre sonrasında hiçbir gelişme hissetmedim ama Android autoda ses kısıklığı sorunu yaşıyorum. Radyo oldukça yüksek ses verirken Bluetooth ve Android auto sesi sona da dayasam ses kısık geliyor. Ses seviyesi ayarlarından en altta Bluetooth ses diye bir bölüm var ve kısık yazıyor değişmiyor sizde de böyle mi burası güncelleme sonrası mı oldu orayla mi alakalı anlamadım foto ekleyemedim

Arkadaşlar en son aracı güncelleme için aldılar 2 3 gün yattı bu süre sonrasında hiçbir gelişme hissetmedim ama Android autoda ses kısıklığı sorunu yaşıyorum. Radyo oldukça yüksek ses verirken Bluetooth ve Android auto sesi sona da dayasam ses kısık geliyor. Ses seviyesi ayarlarından en altta Bluetooth ses diye bir bölüm var ve kısık yazıyor değişmiyor sizde de böyle mi burası güncelleme sonrası mı oldu orayla mi alakalı anlamadım foto ekleyemedim
Carplay bağlıyken o ayarı değiştiremezsiniz. Bluetooth üzerinden araca bağlanın sonra aktif olacaktır ses seviyesi kısmı

Carplay bağlıyken o ayarı değiştiremezsiniz. Bluetooth üzerinden araca bağlanın sonra aktif olacaktır ses seviyesi kısmı
Hocam çok teşekkürler yarın deneyeyim bu kısımla mi alakalıdır acaba Bluetooth ve car playden bağlantıdaki ses kısıklığı?

Hocam çok teşekkürler yarın deneyeyim bu kısımla mi alakalıdır acaba Bluetooth ve car playden bağlantıdaki ses kısıklığı?
Evet bluetooth bağlıyken ayarı değişebileceksiniz dediğim gibi. Carplay’den bağlandığınızda ses ayarını yükseltmenize rağmen kısık çalmaya devam edecektir yalnız bluetooth üzerinden dinlemeye gayret gösterin

Evet bluetooth bağlıyken ayarı değişebileceksiniz dediğim gibi. Carplay’den bağlandığınızda ses ayarını yükseltmenize rağmen kısık çalmaya devam edecektir yalnız bluetooth üzerinden dinlemeye gayret gösterin
Yani genel bir sorun mu var bunla ilgili acaba? Daha önce sanki böyle değildi radyo baya gümbür gümbür çalıyor ama dediğim gibi Android autoda sesi sona dayıyorum radyonun yarısı kadar anca ses çıkıyor böyle düşük değildi sanki

Bende yeni güncelledim 2024 ün ilk versiyonlarındandı araç. Golf 116bg style.
Benimkinde olduğu gibi bazen marj basmayan araçlara stage 1 ve 2 yazılım atılıyormuş. Problem devam eder ya da başka sorunlar ortaya çıkarsa stage 3 ve 4 yazılım atıyorlarmış. Yazılım sonrası pek bir beklentiniz olmasın kablosuz şarj hala kafasına göre takılıyor. Ki ben daha önce Almanya’dan getirtip orijinaliyle değiştirmiştim yine de çare olmadı.

Benimkinde olduğu gibi bazen marj basmayan araçlara stage 1 ve 2 yazılım atılıyormuş. Problem devam eder ya da başka sorunlar ortaya çıkarsa stage 3 ve 4 yazılım atıyorlarmış. Yazılım sonrası pek bir beklentiniz olmasın kablosuz şarj hala kafasına göre takılıyor. Ki ben daha önce Almanya’dan getirtip orijinaliyle değiştirmiştim yine de çare olmadı.
Stage 1 2 3 4 derken?

Bu bilgileri servis mi verdi hocam ?

Stage 1-2-3-4 performans yazılımları. Siz olayı yanlış anlamış olabilir misiniz

Geri