Yazılım güncellemesi gelmiş (Haziran 2025)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cempro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Anlık tüketim niye kalktı
2 silindir modu niye kalktı?

Bu ikiside anlık karbon salınımı hesaplarını ele veren parametreler .

Belkide bu yüzden kalktı
Günün sonunda ekranda ortalamam yazıyor.

O da yanlış ise aklım var hesap kitap yaparım yaptığım km ve aldığım benzinden hesaplarım ki doğru ölçüyor araç.

Bence bu fikir çok mantıklı değil

aracı teslim ederken yazılım 0515 di su anda 0176. tüketim kısmı gitti . serbest sürüş iki silindir bilgisi yok doğal olarak. yakıt göstergesi 4 parçaya bölünmüş. 3 . kadran resmi yok.

Ekli dosyalar

• IMG_8040.jpeg
    IMG_8040.jpeg
    227.6 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_8073.jpeg
    IMG_8073.jpeg
    195.9 KB · Görüntüleme: 69
aracı teslim ederken yazılım 0515 di su anda 0176. tüketim kısmı gitti . serbest sürüş iki silindir bilgisi yok doğal olarak. yakıt göstergesi 4 parçaya bölünmüş. 3 . kadran resmi yok.
Şaşırdım. Yazılım numarası güncelleme sonrası geriye doğruda mı gidermiş:unsure:

Orta ekranda alttaki klima kısayolları da 3+3 e çıkmış durumda. Eski yazılımda 2+2. Ortalama ne kadar kaldı araç güncelleme işlemi için?

Benim de yazılım 0515 ve yarın ilk bakım randevum var. Sizce güncelleme talep etsem mi? İlk izlenimleriniz nasıl?

Orta ekranda alttaki klima kısayolları da 3+3 e çıkmış durumda. Eski yazılımda 2+2. Ortalama ne kadar kaldı araç güncelleme işlemi için?
aslında 1 iş günü fakat aracı cuma öğlen aldılar pazartesi öğlen teslim ettiler. geçenki güncellemede 3 gün passat 1.5 tsi variant elegance deneyimlemiştim şimdikinde skoda kamiq 1.0 tsi elite . özetle canları istese sabah alıp akşam teslim edebilirler

Benim de yazılım 0515 ve yarın ilk bakım randevum var. Sizce güncelleme talep etsem mi? İlk izlenimleriniz nasıl?
bence talep etmelisiniz güncel yazılım bence eskisinden iyidir. deneyimleyemedim yeni aldım fakat mutlaka bi iyileştirme vardır diye düşünüyorum mantıken. @metinkar abinin sıfır aldığı aracındaki yazılımda 0176 😆

Bendeki 2025 Model life aracımda da 0176. Galiba 2025 modelleri yeni yazılım ile gönderdiler, şimdi de daha öncekilere bu yazılımı atıyorlar. Bu yazılım ile şimdiye kadar 7300 km oldu, çok şükür herhangi bir sorun çıkarmadı araç.

Bu hafta başı araçda kablosuz şarj arada bir çalışmıyordu bıraktım bugün aldım.

Yazılım güncellemesi atmışlar.teslim aşamasında aracı çalıştırdım o an emniyet kemeri hatası verdi bir kaç kez kapatıp çalıştırdık hata gitmedi servisden bir araca bilgisayar ile bağlandı bişeyler yaptı.

Hata yokmuş arıza niteliğinde arka kemer takılı olduğu için bu güncellemelerde biri oturmuyorken kemer bağlı ise araç kendini korumaya alıyormuş gibi bir açıklama yaptılar.
O müdahaleden sonra şimdi çıkmıyor ama bana biraz saçma geldi.

Bu durumla karşılaşılan oldumu?
Bu arada en son yazılımmış ve 3.cü kadran yok önemli değil ama bilgilendireyim diye yazdım

Sizler ne düşünüyorsunuz bu durumla alakalı

Yazılım güncellemesi atmışlar.teslim aşamasında aracı çalıştırdım o an emniyet kemeri hatası verdi bir kaç kez kapatıp çalıştırdık hata gitmedi servisden bir araca bilgisayar ile bağlandı bişeyler yaptı.

Hata yokmuş arıza niteliğinde arka kemer takılı olduğu için bu güncellemelerde biri oturmuyorken kemer bağlı ise araç kendini korumaya alıyormuş gibi bir açıklama yaptılar.

Bu arada en son yazılımmış ve 3.cü kadran yok önemli değil ama bilgilendireyim diye yazdım

Anlık tüketim var mı

3.kadran hangisi oluyor acaba?

Arkadaşlar güncelleyen biri olarak güncelleme sonrası aracımda çalışmama marş almama sorunu hiç olmadı, en büyük kaybim anlik tuketim gozukmuyor onun disinda hersey yolunda bence güncellenebilir çalışmama sorunu yaşayanlar yaptırabilirler.

Son düzenleme:

Geri