Golf 7 18 jant ve renk önerisi

Sahibinden de orjinal VW jantlarını ikinci el olarak filtreleyerek bakmanızı tavsiye ederim. Piyasa hakkında fikir oluşturur. İyi modellerin makul fiyatlara ilanda olduğunu görebilirsiniz. Replika janta 24 bin verilmez.

image.jpgimage.jpgimage.jpg
Araçın son hali bu şekilde hepinize çok teşekkür ederim aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz
Jant MSW 85 misano grey 18 5x112
Eibach pro kit yay
continental premiumcontact 7 225 40 18
Spacer NJT extreme sportspacer 10 mm
Yapılan işlemler bunlar

Son düzenleme:

Ekli dosyalar

• IMG_3163.jpeg
    IMG_3163.jpeg
    273.3 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_3162.jpeg
    IMG_3162.jpeg
    240.2 KB · Görüntüleme: 13
Hocam bu jant işi zevk meselesi lütfen yanlış anlama ama ben şahsen aracıma bu jantı takmazdım bak bence jant bu
Çok doğru söylüyorsun hocam tamamen zevk meselesi benim tercihim proteria dan yanaydı ama yani çoğu replika hattı nerdeyse hepsi bu fiyat bandında hem sağlıklı hemde kaliteli bir ürün olmasından dolayı bu jantı seçtim inşallah sırada body kit ve gtd 1449 işlemi var
Bu arada sizin aracanız da çok güzel maşallah kazasız belasız

Çok doğru söylüyorsun hocam tamamen zevk meselesi benim tercihim proteria dan yanaydı ama yani çoğu replika hattı nerdeyse hepsi bu fiyat bandında hem sağlıklı hemde kaliteli bir ürün olmasından dolayı bu jantı seçtim inşallah sırada body kit ve gtd 1449 işlemi var
Bu arada sizin aracanız da çok güzel maşallah kazasız belasız
Hayırlı uğurlu olsun hocam yakışmış

Ancak söylemeliyim ki Kormetal marka Proteria'nın yamulma ihtimali msw'ye göre daha düşük eğer sırf replikadır yamulur diye proteria takmadıysanız hata etmişsiniz hocam. Forum üzerinden daha önce büklüm büklüm msw jantlı bi mk6 paylaşmıştım...

Geri