Sahibinden de orjinal VW jantlarını ikinci el olarak filtreleyerek bakmanızı tavsiye ederim. Piyasa hakkında fikir oluşturur. İyi modellerin makul fiyatlara ilanda olduğunu görebilirsiniz. Replika janta 24 bin verilmez.
Hocam bu jant işi zevk meselesi lütfen yanlış anlama ama ben şahsen aracıma bu jantı takmazdım bak bence jant buEkli dosyayı görüntüle 84483Ekli dosyayı görüntüle 84484
Araçın son hali bu şekilde hepinize çok teşekkür ederim aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz
Çok doğru söylüyorsun hocam tamamen zevk meselesi benim tercihim proteria dan yanaydı ama yani çoğu replika hattı nerdeyse hepsi bu fiyat bandında hem sağlıklı hemde kaliteli bir ürün olmasından dolayı bu jantı seçtim inşallah sırada body kit ve gtd 1449 işlemi varHocam bu jant işi zevk meselesi lütfen yanlış anlama ama ben şahsen aracıma bu jantı takmazdım bak bence jant bu
Hayırlı uğurlu olsun hocam yakışmışÇok doğru söylüyorsun hocam tamamen zevk meselesi benim tercihim proteria dan yanaydı ama yani çoğu replika hattı nerdeyse hepsi bu fiyat bandında hem sağlıklı hemde kaliteli bir ürün olmasından dolayı bu jantı seçtim inşallah sırada body kit ve gtd 1449 işlemi var
Bu arada sizin aracanız da çok güzel maşallah kazasız belasız