Golf 7 18 jant ve renk önerisi

huseyin0935

Yeni Üye
İsim
Hüseyin Genç
Araç
GOLF 7
Merhabalar 15 lik jantım var 18 e geçicem eibach spor yay ile alçatıcam ama jant ve renk konusunda karasızım
piano black warmenau
pretoria gun metal veya piano black
golf gti tcr piano black
18 inç hangisi güzel durur çok kararsız kaldım
aracım beyaz

Siyah ve Piano black bakımı çok zor olur tavsiye etmem. Gun metal renk olarak iyi olur. Temiz kirli her durumda jantı modeli gösterir.

ben bronz veya gun metal 18 inç msw jant düşünüyorum birlas shopta satılıyor bir göz atın isterseniz.

Bu jantlar çok dikkatimi çekiyor önerebilirim ismi Babayaga. Aracınızın rengi beyaz olduğu için bu şekilde yakışacağını düşünüyorum.

1748817383485.png

Peki piyasada çok çakma olduğu söyleniyor orjinalini nasıl anlarım birde ofset değeri kaç olmalı acaba

Bence gayet yeterli. 19 un golfe büyük olduğunu düşünenlerdenim
Peki piyasada çok çakma olduğu söyleniyor orjinalini nasıl anlarım birde ofset değeri kaç olmalı acaba
Bu jantlar çok dikkatimi çekiyor önerebilirim ismi Babayaga. Aracınızın rengi beyaz olduğu için bu şekilde yakışacağını düşünüyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 84399
18 Sebring güzel duruyor da çok nadir var
Teşekkür ederim hepinize bu arada fikirleriniz için

rc firması hakkında bilgim yok. 24 çok para yerli yada replika her neyse verilmez. 20/25 bine gırla orjinal VW jantı var sahibinde.

Arabayı çok süratlı kullanan birisiyim çok frenleme yapan çok virajlara giren birisiyim hangi jantı almam benim için uygun olur

Arabayı çok süratlı kullanan birisiyim çok frenleme yapan çok virajlara giren birisiyim hangi jantı almam benim için uygun olur
Hocam bence ya çıkma 18 orjinal vw janti al ya da msw 18 jantlardan al msw OZ racing in ürünü güvenlik konusunda kalite konusunda replikalardan çok daha iyi
24 bin lira replika jant için pahalı bir rakam bence

Geri