J led far ampül sorunu

Merhabalar

Golf 7 j far için photon black katana https://ty.gl/rquofv5t0pzlc linkteki ampülü aldım. Arkadaş montaj yaptı ama ampül kapağının zor kapandığını söyledi. Far ayarı çok yukarda mesafe uzadıkça tavanı aydınlatıyor. Far ayarı bir yerden sonra yapılmıyor. Gerçekten ampül uzun gelip kapağa vuruyor olabilir mi?

Yerine idareten Duo led modeli taktı leş gibi.

Ne takabiliriz iyi aydınlatan yada bu modeli yanlış mı montaj yaptı kullanan oldu mu bunu destek rica ederim

Fan kısmı kapaktaki elektronik devreye çarpıyor, bu nedenle kartı vidalarından söküp farın içinde uygun bir yere çift taraflı bantla yerleştirirseniz kapak rahat kapanacaktır. Bende aynı far ve ampulden kullanıyorum, şuan farlar tam ayarlı olmasa da tavana kadar bir aydınlatma yaşamadım.

Fan kısmı kapaktaki elektronik devreye çarpıyor, bu nedenle kartı vidalarından söküp farın içinde uygun bir yere çift taraflı bantla yerleştirirseniz kapak rahat kapanacaktır. Bende aynı far ve ampulden kullanıyorum, şuan farlar tam ayarlı olmasa da tavana kadar bir aydınlatma yaşamadım.
Arkadaş cevabı vermiş. Montajımı kendim yaptım. Ampulleri takınca dediğin gibi kapanmıyordu. Ampul yatağının olduğu yerde Beyaz bir devre kartı vardı yanlış hatırlamıyorsam 4 adet küçük vida tutuyor onu söküp uygun bir yere aldım kapak rahatlıkla kapandı

çok teşekkür ederim kıymetli bilgilendirme için, sökülmesi gerekiyor dediğiniz kart ampülü taktıktan sonra kapatılan kapakta mı? Yoksa ampülü taktığımız yerde mi. Beyaz renk dediniz görünür her halde sökeriz

çok teşekkür ederim kıymetli bilgilendirme için, sökülmesi gerekiyor dediğiniz kart ampülü taktıktan sonra kapatılan kapakta mı? Yoksa ampülü taktığımız yerde mi. Beyaz renk dediniz görünür her halde sökeriz

Evet kapak üstünde, kapağı açtığınızda görürsünüz zaten.

Geri