Sonunda nazar ettim..!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tarikche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tarikche

Üye
İsim
Tarık
Araç
Golf 5 (FMT)
Herkese merhaba,

Yorumlarım illaki bir çoğunuzun gözünüze çarpmıştır:) kendi kendime aracıma nazar ettim. Biz de siftahı açtık. Park halindeyken komşumuz geldi bir güzel aracıma vurdu. Korna çalmasam hala da gelecekti. Keşke daha önce korna çalsaydın diyor birde. Kırmızı bir araç nasıl görmediysen :) aracın içinde müzik çalıyor ve ben de mesaj yazıyordum. Az daha beni suçlu çıkartacaktı 😂 tutanak tutmadık. Zaten hatalı olduğunu biliyor ve yaptıracağını da söyledi. Ön kapıda tampon izi var ve arka kapıda maalesef biraz göçük ve derin bir çiziğimiz mevcut. Tamponundaki vidadan dolayı oluştu. Yoksa biraz göçükle atlatacaktık. Rabbim beterinden sakınsın diyelim. Olacağı varmış. Sizce nasıl bir işlem yapılır veya yaptırmam gerekir. ? Kırmızı olduğu için çok çekiniyorum..

Güncelleme: Aslında soruyu hatalı sormuşum :) Kapı ile ilgili nasıl bir işlem yaptırmamı önerirsiniz..?

Ekli dosyalar

• IMG_0335.jpeg
    IMG_0335.jpeg
    173 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_0333.jpeg
    IMG_0333.jpeg
    211.6 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_0334.jpeg
    IMG_0334.jpeg
    183.8 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_0327.jpeg
    IMG_0327.jpeg
    284.8 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:

Geçmiş olsun, uzman bir yerlere göstermek lazım.
Tabi bir de çarpan kişi yan çizmezse...

Hatalı kusurlu olduğu halde böyle gevşek gevşek konuşanlara da ayrı ifrit oluyorum.

O an araç içinde olmasanız, görmeseniz, çarptığını bildirmezdi belki de.

Upvote 0
Geçmiş olsun, uzman bir yerlere göstermek lazım.
Tabi bir de çarpan kişi yan çizmezse...

Hatalı kusurlu olduğu halde böyle gevşek gevşek konuşanlara da ayrı ifrit oluyorum.

O an araç içinde olmasanız, görmeseniz, çarptığını bildirmezdi belki de.
o imkansızdı :) yerde ve arabasında deliller duruyordu. Bu arada benim de aklıma bu husus geldi insanoğlu yapabilirdi de..

Upvote 0
Geçmiş olsun hocam ne yazık ki etraf dikkatsiz sürücülerle dolu araç kullanırken araç harici herseyle ilgileniyorlar

Upvote 0
Herkese merhaba,

Yorumlarım illaki bir çoğunuzun gözünüze çarpmıştır:) kendi kendime aracıma nazar ettim. Biz de siftahı açtık. Park halindeyken komşumuz geldi bir güzel aracıma vurdu. Korna çalmasam hala da gelecekti. Keşke daha önce korna çalsaydın diyor birde. Kırmızı bir araç nasıl görmediysen :) aracın içinde müzik çalıyor ve ben de mesaj yazıyordum. Az daha beni suçlu çıkartacaktı 😂 tutanak tutmadık. Zaten hatalı olduğunu biliyor ve yaptıracağını da söyledi. Ön kapıda tampon izi var ve arka kapıda maalesef biraz göçük ve derin bir çiziğimiz mevcut. Tamponundaki vidadan dolayı oluştu. Yoksa biraz göçükle atlatacaktık. Rabbim beterinden sakınsın diyelim. Olacağı varmış. Sizce nasıl bir işlem yapılır veya yaptırmam gerekir. Kırmızı olduğu için çok çekiniyorum..

geçmiş olsun…

tutanak yaptı iseniz serviste yada özel serviste yaptıracaksın…
komşunuz diye tutanak yapmadı iseniz masrafı karşılayacaksa aynı sıralama geçerli…

Upvote 0
geçmiş olsun…

tutanak yaptı iseniz serviste yada özel serviste yaptıracaksın…
komşunuz diye tutanak yapmadı iseniz masrafı karşılayacaksa aynı sıralama geçerli…
Aslında soruyu eksik sormuşum. :) şimdi araç 2004 yılının kırmızısı ve illaki renk tonunda farklılaşma olmuştur. Kapıya nasıl bir işlem yaptırmamı önerirsiniz desem daha doğru olur sanırım.. Yanıtınız için teşekkür ederim yine de..

Upvote 0
Aslında soruyu eksik sormuşum. :) şimdi araç 2004 yılının kırmızısı ve illaki renk tonunda farklılaşma olmuştur. Kapıya nasıl bir işlem yaptırmamı önerirsiniz desem daha doğru olur sanırım.. Yanıtınız için teşekkür ederim yine de..

Evet aslında önemli bir nokta ben olsam ne yapardım herhalde sağlam bir yerde aracı komple pasta cila boya koruma vsvs gibi çeşitli işlemler ile olabildiğince canlılık katmaya çalışırdım…

Upvote 0

Geri