Life 2021 göğüs çıta çatlaması

Baran62623

Yeni Üye
İsim
Baran
Araç
Golf8
Merhabalar golf 8 2021 aracımda göğüs çıtalarında çatlama sorunu var bu sorunu yaşayan çok kişi olmuş Ankara servisinde arca da bu sorunu sözmek için başvuru yaptım ama 3 parça için 11.000 fiyat verdiler bu sorunun kronik olduğunu gerek doğuş merkezle gerekse servisle görüşmeme rağmen çözemedim hiç bi şekilde yardımcı olmuyorlar garanti bittiyse yasal bi hakkınız yok diyorlar hatta parça değişse bile yine çatladıgı bilgisine ulaştım aracım 34 binde bu kısıma bir çözüm bulan yada bu internette bu bölüm için trim kaplamaları var bundan alıp yapan oldu mu hiç

Ekli dosyalar

• IMG_1286.jpeg
    IMG_1286.jpeg
    387.3 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_1287.jpeg
    IMG_1287.jpeg
    529.1 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_1288.jpeg
    IMG_1288.jpeg
    465.5 KB · Görüntüleme: 61

Benim aracımda 21 life.Bu konuda tüketici hakem heyetine başvurdum 6 ay önce hiçbir geri dönüş yok henüz.Doğuş merkezi aramıştım öncesinde, telefondaki ukala ,umursamadığı gibi benim kabahatimmiş gibi imalarda bulununca kapattım suratına telefonu.Tofaşların bile 10 yıldan önce çatlamamıştır, bu malzeme hatası çok belli desem de niyetleri yardımcı olmak olmadığından zaman kaybı sadece doğuş..Oysaki dashboard çatlaması tartışmasız malzeme-üretim yada montaj tasarım hatası..Isı farkından yada genleşme- kasılma gibi bir sebeple çatlıyor sanıyorum

Son düzenleme:
Upvote 0
Benim aracımda 21 life.Bu konuda tüketici hakem heyetine başvurdum 6 ay önce hiçbir geri dönüş yok henüz.Doğuş merkezi aramıştım öncesinde, telefondaki ukala ,umarsamadığı gibi benim kabahatimmiş gibi imalarda bulununca kapattım suratına telefonu.Tofaşların bile 10 yıldan önce çatlamamıştır, bu malzeme hatası çok belli desemde niyetleri yardımcı olmak olmadığından zaman kaybı sadece doğuş..Oysaki dashboard çatlaması tartışmasız malzeme-üretim hatası
Aynı şekilde bende sizin gibi düşünüyorum fakat ne yaparsam yapayım ne doğuş ne arca hiç bi şekilde yardımcı olmadık doğuştan arayan bayan da bana aracın garantisi bittiyse hiç bir yasal hakkımın olmadığını söyledi ama ben bunu kabullenemiyorum resmen dalga geciyorlar bunun bir kronik sorun olduğu çok açık ama ww malesef sattığı malın arkasında durmuyor inaternette söyle bi kaplama var denenir mi bilmiyorum

Ekli dosyalar

• IMG_1815.jpeg
    IMG_1815.jpeg
    51.6 KB · Görüntüleme: 17
Upvote 0
Garanti sürecinde değişimini yaptıranlar sonradan tekrar çatladığını yazıyordu diye hatırlıyorum. Belli bir yıldan sonra düzelme gelişme oldu mu bilmiyorum.

Upvote 0
Merhabalar golf 8 2021 aracımda göğüs çıtalarında çatlama sorunu var bu sorunu yaşayan çok kişi olmuş Ankara servisinde arca da bu sorunu sözmek için başvuru yaptım ama 3 parça için 11.000 fiyat verdiler bu sorunun kronik olduğunu gerek doğuş merkezle gerekse servisle görüşmeme rağmen çözemedim hiç bi şekilde yardımcı olmuyorlar garanti bittiyse yasal bi hakkınız yok diyorlar hatta parça değişse bile yine çatladıgı bilgisine ulaştım aracım 34 binde bu kısıma bir çözüm bulan yada bu internette bu bölüm için trim kaplamaları var bundan alıp yapan oldu mu hiç
öncelikle geçmiş olsun, ayn durum bende de oldu sıfır aldığım golf8 ,bir hafta sonra fark ettim doğuş'a gittim tutanak tutturdum yaklaşık 3 ay sonra yenisi ile değişimini yaptırdım. tüketici hakem heyetine başvuru yapsanız iyi olur. yazacağınız ifade de sorunun kronik olduğunu servisinde bu durumu sözlüde olsa kabul ettiğini belirtirseniz heyet kabul etme olasılığı fazla.

Upvote 0
Aynı şekilde bende sizin gibi düşünüyorum fakat ne yaparsam yapayım ne doğuş ne arca hiç bi şekilde yardımcı olmadık doğuştan arayan bayan da bana aracın garantisi bittiyse hiç bir yasal hakkımın olmadığını söyledi ama ben bunu kabullenemiyorum resmen dalga geciyorlar bunun bir kronik sorun olduğu çok açık ama ww malesef sattığı malın arkasında durmuyor inaternette söyle bi kaplama var denenir mi bilmiyorum
Bu tür şeyler sanıyorum mevcut kaplamanın üzerine yapıştırmak suretiyle monte ediliyor eğreti duracağını düşünüyorum.Trim sökme konusunda yetenekli düzgün bir esnafa 5d karbon fiber kaplatılabilir belki

Upvote 0

Geri