Golf'ümü satıyorum. Yerine hangi aracı tercih etmeliyim?

Herkese merhaba. Bugün itibarile ile 2024 1.0 tsi dsg polo, 14000 km araç aldım. İçimde hala golf tutkusu var tabiki artık bir sonraki araçma kısmetse. Forumda kalmaya devam herkese teşekkür ederim : )

Herkese merhaba. Bugün itibarile ile 2024 1.0 tsi dsg polo, 14000 km araç aldım. İçimde hala golf tutkusu var tabiki artık bir sonraki araçma kısmetse. Forumda kalmaya devam herkese teşekkür ederim : )
1.4 bakıyordunuz ne oldu da polo aldınız

1.4 bakıyordunuz ne oldu da polo aldınız

Fiyat iyi denk geldi hocam, bir de hanımdan ötürü aldım. Araç pratiğini bu arabada yapsın diye. Gsr2 paket güzel bir araç denk gelince ödemede de kolaylık olunca aldım. İlk izlenim güzeldi kullandıkça bakacağım artık

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende manuel golf satmaya çalışıyorum ancak piyasa biraz yavaş veya manuel diyede az talep geliyor olabilir.

Hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim. Kullandığım 1,2 DSG araç 2 yıllık michelin lastiklerle patinaj yapıyor, 1,4 motorda patinaj olasılığı daha yüksek değil mi?

Hayırlı olsun.
Tertemiz bir seçim olmuş.
Keyifli sürüşler dilerim.

Geri