Yeni Kanun Teklifinde Sahte Plaka Konusu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hknakcyr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ne desek boş app severlere. 140k yazılınca bilinçlenirler. Hala daha ülkenin ekonomik durumunu anlayamamışlar.

Ne desek boş app severlere. 140k yazılınca bilinçlenirler. Hala daha ülkenin ekonomik durumunu anlayamamışlar.

Kesinlikle çatır çatır ceza kesiyorlar ve dün bir yerde gördüm baktım bulamadım bulunca ekleyeceğim, adamın bagajında ki kabinli bastan 21k ceza kesmişler, böyle saçmalık olurmu ya, gerçekten bunlar iyice şaşırmaya başladı, sonu onlar için hayırsız bizler için hayırlı olur diye temenni ediyorum, yasaksız bir Ülke.

Kesinlikle çatır çatır ceza kesiyorlar ve dün bir yerde gördüm baktım bulamadım bulunca ekleyeceğim, adamın bagajında ki kabinli bastan 21k ceza kesmişler, böyle saçmalık olurmu ya, gerçekten bunlar iyice şaşırmaya başladı, sonu onlar için hayırsız bizler için hayırlı olur diye temenni ediyorum, yasaksız bir Ülke.
metin abi benim aracımda opsiyon olarak dynoaudio ses sistemi alınmış, stepne içinde bas koltuk altındada anfi var sorun olurmu acaba? söktüreyimmi

Şu aracları seramik ppf kaplama isinede 140 bin ceza kesseler keşke ?

Ne mantığı var şimdi bu yazdığımın ?

Halkı poşet kaplama adı altında fahiş fiyatlarla zarara uğratmaktan ceza işte

Sonuc : laf olsun ceza olsun !!!

Bu isten para kazanan gelsin cevap yazsın alıntı yapsın bana görelim !!!

Şu aracları seramik ppf kaplama isinede 140 bin ceza kesseler keşke ?

Ne mantığı var şimdi bu yazdığımın ?

Halkı poşet kaplama adı altında fahiş fiyatlarla zarara uğratmaktan ceza işte

Sonuc : laf olsun ceza olsun !!!

Bu isten para kazanan gelsin cevap yazsın alıntı yapsın bana görelim !!!
Ön 3 bölge taş izinden geçilmiyor. Ppf ön 3 lü için kurtarıcı uzun yollarda

İKi tane kayıp, çalmışlar falan demek lazım herhalde. Ya da 2 gün ayrı ayrı gidip 2 plakayı da bastırmak lazım mi neyse artık saçma sapan işler ya.
Sanayide arabanın tamponlarını boyattım, boyacı plakaları kaybetmiş denir geçilir,

Polise bak adam cezayı yiyeceksin biz bişey yapamayız diyor,

Eee cezayı yemeden önce biz bişey yapamayız, Cezayı yedikten sonra da o zaman biz birşey yapamayız diyecek misin,

Vatandaş önlemini alayım diyor ama polis önce ceza yemelisin diyor,

Tam kemal sunal filmi gibi, Aradan 50 yıl geçmiş ama halen değişen bir şey yok.

İKi tane kayıp, çalmışlar falan demek lazım herhalde. Ya da 2 gün ayrı ayrı gidip 2 plakayı da bastırmak lazım mi neyse artık saçma sapan işler ya.
Yakın zamanda gazeteye kayıp ilanı vermeden plaka basımı yok derlerse yemin ederim hiç şaşırmam..

metin abi benim aracımda opsiyon olarak dynoaudio ses sistemi alınmış, stepne içinde bas koltuk altındada anfi var sorun olurmu acaba? söktüreyimmi

Birşey olmaz bu işten umarım dönecekler…

Sanayide arabanın tamponlarını boyattım, boyacı plakaları kaybetmiş denir geçilir,

Polise bak adam cezayı yiyeceksin biz bişey yapamayız diyor,

Eee cezayı yemeden önce biz bişey yapamayız, Cezayı yedikten sonra da o zaman biz birşey yapamayız diyecek misin,

Vatandaş önlemini alayım diyor ama polis önce ceza yemelisin diyor,

Tam kemal sunal filmi gibi, Aradan 50 yıl geçmiş ama halen değişen bir şey yok.
Para o kadar bitik ki, maaşlarınızın şu kadarına el koydum demenin başka bir yolu. Para lazım ekonomi için.

Ön 3 bölge taş izinden geçilmiyor. Ppf ön 3 lü için kurtarıcı uzun yollarda

Taş izi icin poset kaplama işine verecegim para ön 3 parça için 2500 naylon malzeme 1500 işçilik toplam 4000 lira

Bu paraya kurtarır.

Son düzenleme:
Taş izi icin poset kaplama işine verecegim para ön 3 parça için 2500 naylon malzeme 1500 işçilik toplam 4000 lira

Bu paraya kurtarır.
Bu kadar basit değil ya. Ön 3 parçaya gerçekten yapılması gerekiyor. Seramik kaplama bilemem ama ppf şart. Tüm arabaya bence de gereksiz ama

Geri