En doğru RCD330 seçimi nasıl yapılır?

yusufbayram9

Yeni Üye
İsim
Yusuf
Araç
Golf 7 2013
Herkese selamlar, iyi forumlar dilerim.

2013 model Golf 7 Comfortline aracımın mevcut multimedya sistemi oldukça yetersiz ve kullanışsız olduğu için değiştirmek istiyorum. Bu aracı uzun süre kullanmayı düşünmüyorum; hem kilometresi yüksek hem de aradığım bazı donanımlar bu araçta bulunmadığı için ilerleyen zamanda uygun bir modelle değiştirmeyi planlıyorum. Ancak bu süre zarfında mevcut sistemi biraz daha kullanışlı hale getirmek istiyorum.

Yaptığım araştırmalar sonucunda, ihtiyaçlarıma en uygun çözümün RCD330 olacağını düşünüyorum. Forumda bu konuyla ilgili birçok başlık okudum fakat bazı sorularımın net cevabını bulamadım. Bu konuda bilgi ve tecrübesi olan forumdaşlardan yardım rica ediyorum.

Aklımdaki sorular şunlar:

1. RCD330 aracın hata uyarılarını ekranda gösterebiliyor mu?
  2. Gösterge ekranında herhangi bir değişiklik oluyor mu? Örneğin telefon sekmesi ekleniyor mu?
  3. Direksiyon tuşları üzerinden arama yapılabiliyor mu? (Gösterge ekranında rehber görünüp oradan kişi seçip arama yapmak gibi)
  4. Lastik basınç setleme işlemini şu anda mevcut multimedya üzerinden yapıyorum. RCD330 ile bu özellik kullanılabiliyor mu? Ayrıca kilitlenince yanan “misafir ışığı” süresi gibi araç ayarlarına erişim mümkün mü?
  5. Ses kalitesi konusunda çeşitli yorumlar gördüm. Orijinal sistemle benzer bir kalite alınabiliyor mu?
  6. Logo ve araç simgeleri RCD330’da nasıl ayarlanıyor?

Bunlara ek olarak, aşağıdaki konuyu da inceledim ancak hangi markanın daha kaliteli olduğu ve benim sorularıma tam olarak hangi modelin yanıt vereceği konusunda net bir fikir edinemedim:

🔗 RCD330 Türkçeleştirme / Firmware / Yazılım Geliştirme Hk.

Son olarak Konya’da yaşıyorum. Eğer burada Golf kullanıcılarından oluşan bir ekip ya da bu konuda yardımcı olabilecek birileri varsa tanışmak isterim, çok memnun olurum.

Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkür ederim. 🙏
İyi forumlar!

Geri