Park halindeki araca dokundurma

iamtortue

Üye
İsim
Ayhan
Araç
Golf 7
Merhaba az önce aracımın arkasına bir transit aracın park ettiğini gördüm aşağı inip kontrol ettiğimde dokunmasına ramak kaldığını gördüm belki de dokundurup geri aldı arabasını. Arka tampon henüz yeni boyandı herhangi bir genleşme durumunda boya çatlayabilir. Bu durumda ne yapılabilir başına gelen oldu mu? Gerekli video kaydını ve resimleri çektim.

IMG_2106.png

Sizi bilmiyorum da ben o vatandaşı aşağı çağırırdım. Bu görüntünün bir insana sövmekten hiç bir harkı yok. (Yatırım tavsiyesi değildir. )

Belki camına bir not bırakabilirsiniz gelecek sefer için. Onun haricinde suç henüz işlenmediği yada kanıtlanmadığı için yapacak bir şey yok.

Sizi bilmiyorum da ben o vatandaşı aşağı çağırırdım. Bu görüntünün bir insana sövmekten hiç bir harkı yok. (Yatırım tavsiyesi değildir. )

Belki camına bir not bırakabilirsiniz gelecek sefer için. Onun haricinde suç henüz işlenmediği yada kanıtlanmadığı için yapacak bir şey yok.

Camına not bırakmayacağım yarın bakacağım eğer boyada herhangi bir sorun varsa apartman grubuna yazacağım sahibini bilmiyorum çünkü. Arkasında mesafe olmasına rağmen böyle girmek için hangi kafayı yaşadı bilmiyorum. Zaten bu araç sonradan türedi apartman otoparkını zincirle kilitleyip bu şekil bir araç park etmeye başladı. Hayırlısı çok geriyor bu mevzu beni...

image.jpg

Şuan çok canım sıkıldı bu görüntüye sanki şuan bana yapılmış gibi keşke görmeseydim gece gece gerildim.

Bu öylesine bir şey değil, yani bir insan bana bu hareketi yapıyorsa ya benimle bir alıp veremediği vardır yada başka bir derdi vardır. Normal değil.

Şuan çok canım sıkıldı bu görüntüye sanki şuan bana yapılmış gibi keşke görmeseydim gece gece gerildim.

Bu öylesine bir şey değil, yani bir insan bana bu hareketi yapıyorsa ya benimle bir alıp veremediği vardır yada başka bir derdi vardır. Normal değil.

Acaba tam şu an trafiğe şikayet edilebilir mi bilmiyorum ama sabahı beklemekten başka çare yok gibi. Aracın sahibini tanısaydım neyse..

Daha fazla bekleyemedim aşağı inip inceledim herhangi bir dokundurma olmamış o aracın plakasında vidalar var dokundursa vidalar tamponu çizerdi. Numarasına mesaj gönderdim sebebini sordum bu araç sabahları gidiyor bakalım derdi ve sebebi neymiş.

Geri