2015 1.6tdi clh motor dsg hiz limitörü varmı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aktas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    golf 7

Aktas

Yeni Üye
İsim
İbrahim
Araç
Golf7
168.000 km Aracım ile max 208 kmh çıkabiliyorum rampa aşagı ise max 210 kmh yapabiliyorum
Sebebi limitörmüdür acaba karşılaşan varmı bu durumda ?

Aracınızın broşürüne bakınız.
Orada son limit yazar.
Bu bir sorun değil .
Dolayısıyla çözüm yok.
Gösterge sizi yanıltmasın.
Taşıyıcı kapasitesi, lastik hız endeksi , motor kapasitesi , emisyon vs.vs.
Daha hızlı gitmek için son hızı daha yüksek bir araç almalısınız.

168.000 km Aracım ile max 208 kmh çıkabiliyorum rampa aşagı ise max 210 kmh yapabiliyorum
Sebebi limitörmüdür acaba karşılaşan varmı bu durumda ?

Fizik kanunları.

Motorunuzun gücü yetmiyor.

178 binde aynı motor araç var motor kodunuz cxxb clh değil.

bu bir sorun değil aracınız gayet iyi gidiyor 215 görüyor benimkide

buda videosu. bi ara yazılım vardı o zamanda max 225 gördü 1.6 motor bu kadar gidiyor

CXXB 1.6TDI Stage 1 230 235 km/h görüyor. Yazılımsız CXXB'ler de 212 213 görüyor, ancak lastik, jant ebadı, ağırlık vs. çok etki ediyordur benim bindiğim 17inç jantlı Highlinedı 2 kişiydik. Bazı şeyler değişirse daha yükseği görebilir. CLH'lar içinse 105 beygir motorlardan bahsediyoruz 1330 kuru siz ve eşyalarla 1400 1450 kg ağırlık çekiyor 1.6TDI'ların turboları zaten ufak eğer düzenli koşmuyor sıkı basılmıyorsa 3500 devir üstü 160 km/h dan sonra çok ölü kalıyor stoklarda. Limitör olsa en yüksek hızı 205 210 olan bir arabada 180 190 gibi olurdu. Yapacak bir şey yok hocam stok 1.6TDI bu kadar çekiyor diyelim, tek çare yazılım.

Yapabilir/yapamaz konusu haricinde yazılımsal hız limiti olduğunu biliyoruz. Sonradan yapılan yazılım işlemlerinde bu hız limiti değiştiriliyor.

Aracınız için yayınlanan teknik verilerde belirtilen hız limiti aracın yazılımsal hız limitini gösterir niteliktedir sanıyorum.

buda videosu. bi ara yazılım vardı o zamanda max 225 gördü 1.6 motor bu kadar gidiy

buda videosu. bi ara yazılım vardı o zamanda max 225 gördü 1.6 motor bu kadar gidiyor
Arcımımın üzerinde clh yazıyor

Geri