Babam için hangi arabayı seçmeliyiz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan keno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Kenan
Araç
Yok :)
Selamlar hayırlı sabahlar.Fikirlerinizi merak ediyorum.Babama bi araba bakıyoruz.Arada nasip olursa bende kullanacağım.
Babamın kafasında 320i m sport(2023 civarı/50.000-60.000/hatasız boyasız) var.
Bende bu c coupeleri(2018-2020/60.000-80.000/hatasız boyasız) beğendim.
Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.

Selamlar hayırlı sabahlar.Fikirlerinizi merak ediyorum.Babama bi araba bakıyoruz.Arada nasip olursa bende kullanacağım.

Selamlar…
https://www.golftutkusu.com/topic/178-ben-kimim-tanisma-konusu/page/255#post-438822

Aslında bu sorduğun soruları bahsettiğin markanın gruplarına sorman lazım Golf düşünsen yada Vw ile alakalı düşünsen cevaplar bolca olur…

Bence Bmw platformları seni fazlasıyla tatmin edecektir…

G20 3.20i Türkiye şartlarında alınabilecek en güzel arabadır, konfor, yalıtım, kalite, her şeyiyle çok iyi, gence de gider, orta yaşa da gider.
Hafta içi bussines hafta sonu sportif ruh :)

G20 mantıklı olan. Hem güncel, hem teknolojik olarak yeterince dolu.

Ben mercedes sahibiyim ve mercedesçiydim ömrüm boyunca.Fakat g20 ve g30 rakibi mercedeslerden çok çok daha iyi araçlar.Üstüne de fiyatları da daha ucuz.Mercedes almak saçma olur,sadece bmw nin kullanıcı kitlesi sıkıntılı ona dikkat etmek lazım.

Eskiden, gençken heves ederdik BMW için. Bize harcayacak çok parası olan BMW biner derlerdi. Halen öyle mi bilmiyorum. Ancak babanız spor tarzda bir araç istiyorsa bence de düşünmeden BMW seçmeli.

Şahsım adına, eskiler eskide kaldığı ve yenilerde benim ilgimi çekmediği için hayatım boyunca almayacağım bir marka. Ancak Türkiye'de piyasası çok, tutulan sevilen araçlar.

Mercedes C serisinde iyi bir paketli/opsiyonlu araç bulmadığınız sürece tatmin edeceğini sanmıyorum.

Allah sana çok daha iyisini versin inşallah.Geçecek elbet bugünler
Çok zor ya. Ama umut da fakirin ekmeğidir 2 sene önce sıfır Golf alacaksanız deseler inanmazdım 2005 model araba vardı altımda nasip işi biraz da

Geri