Golf 7 1.4tsi yağ almak istiyorum sizce castrolmu,shell mi ,Motul mu ..bu markalar arasında kaldım önerdiklerinizi ve hangi serilerden almam gerektiğini atarmısınız şimdiden teşekkürler
Selamlar yaklaşık 1 ay önce golf 1.4tsi bi araç aldım araca 20 gün önce yağ bakımı yaptırdım motul tam sentetik 5.30 yağ kullandım yaklaşık 700 km sonra yağ seviyesi kontrol ikazı verdi sonrasında gidip 1 litre castrol yağ koydurdum yani o kadar eksikmiş.şuan 150 km oldu seviye tam şimdi bu koyduğum 1 litre yağın zararı olurmu.Ve ben bu yağı boşalttırıp castrol edge veya lıque moly kullanmak istiyorum hangisini önerirsiniz en uyumlu en zararsız …
- Mustafa_0332
- #castrol #lıque moly
- Cevaplar: 30
- Forum: Golf 7 - Sorunlar ve Çözümleri
Yeni üyeler belli bir mesaj sayısından sonra ancak özel mesaj atabiliyor hocam.@GolfTutkulu Keşke size özelden ulaşabilsem özel mesaj atma gibi bir şey yok sanırım.
O mesaj sayısı kaç acaba aracım yok golf alma arefesindeyim lakin kafama takılan konular vardı arkadaşımızın konusunu da kirletmek dağıtmak istemem.Yeni üyeler belli bir mesaj sayısından sonra ancak özel mesaj atabiliyor hocam.
Buradan Yazabilirsiniz
bilgim dahilinde olan bir konuysa cevaplayayım, sadece ben değil gerçi herkes yardımcı olabilir forumda.