Yetkili Servis Dsg Kavrama Ücreti

Merhaba 2017 model ocak 2018 çıkışlı aracım 135.000 km 'de kavrama değiştirmedim hiç.(Ankara'da yaşıyorum)
Bu tamamen sizin sürüş tarzınız, sıkışık trafiğe kalıp-kalmama, yol güzargahınız ile doğrudan alakalı bir durum,

40 bin km’de bitebilir 200 bin km’de de bitebilir, büyük şehirlerde 80 bin km iyi değerdir,

Belki de yetkili servis daha 40-50 bin km gidecek kavramayı değiştirdi bilemeyiz.

Bu tamamen sizin sürüş tarzınız, sıkışık trafiğe kalıp-kalmama, yol güzargahınız ile doğrudan alakalı bir durum,

40 bin km’de bitebilir 200 bin km’de de bitebilir, büyük şehirlerde 80 bin km iyi değerdir,

Belki de yetkili servis daha 40-50 bin km gidecek kavramayı değiştirdi bilemeyiz.
Volan ile birlikte değiştirmemizi tavsiye ederim

Nasıl bir ses geliyordu? Sadece sesten dolayı mı kavrama değişim gereği duyuldu? Titreme, sarsıntılı vites geçişleri, 1 ve 2. Viteslerde kararsızlık durumlarından en az bitanesi daha var mıydı?
Vuruntu vs yok titreme normal düzeyde sadece 2 den 1 e çok geç düşürüyor bence 1 den 2 ye de erken atıyor sanırım video yükleyemiyorum buraya sadece ses geliyor

Vuruntu vs yok titreme normal düzeyde sadece 2 den 1 e çok geç düşürüyor bence 1 den 2 ye de erken atıyor sanırım video yükleyemiyorum buraya sadece ses geliyor

Kuru kavramaların hepsi öyledir. 1. vitesi mümkün olduğunca az kullanır.

1 den 2 ye çok çabuk atar

2 den 1 e çok geç düşer.

Bu ses şanzımandan eliyor ise bunun bir karşılığı olmalı, geç hareket, sarsıntılı kalkış, vuruntulu vites geçişleri vs.

.

Son düzenleme:
Kuru kavramaların hepsi öyledir. 1. vitesi mümkün olduğunca az kullanır.

1 den 2 ye çok çabuk atar

2 den 1 e çok geç düşer.

Bu ses şanzımandan eliyor ise bunun bir karşılığı olmalı, geç hareket, sarsıntılı kalkış, vuruntulu vites geçişleri vs.

.
Bu benim dsg 5. Aracım ama bu araçta bu ses dısında hiç bir şey şuan yok

Son düzenleme:
bilenler bilir benim aracım istanbul şehir içi 175 bin km gitti fabrikasyon kavrama ile 1.6 tdi 110 luk motor bu km boyunca 143 bin km ilk sahibinin yaptığı km sonrası bana ait... şanzıman yağını vs bile ben değiştirdim daha önce hiç açılmamış yetkili servis bakımlı aracım.

(ilk sahibi bayan)

İyi niyet diye birşey artık yok mu dediler hocam yoksa uğraşmadılar mı acaba eğer artık yoksa boşuna onca para verip yetkilide yaptırmayalım kıytırık periyodik bakımı. Onun haricinde kavrama mekatronik triger kayışı vb işlerde serviste yaptırmak daha mantıklı geliyor bana 2 yıl garanti vs muhatap var sonuçta pahalıda olsa garanti iş olur diye düşünüyorum
Evet iyi niyet indirimi kaldırıldı 2 yıl oldu nerdeyse

şuan serviste şanzuman içine su almıs pas yapmıs. Kavrama bitmemis yani . Ücretsiz yapılıyor aracım sagolun yorumlar için

geçmiş olsun tekrar nasıl su almış ve pas yapmış ve nasıl ücretsiz yapılıyor bunları da paylaşırmısın araç garantisiz diğer arkadaşların başına gelirse emsal olur en azından…

geçmiş olsun tekrar nasıl su almış ve pas yapmış ve nasıl ücretsiz yapılıyor bunları da paylaşırmısın araç garantisiz diğer arkadaşların başına gelirse emsal olur en azından…
Full yetkili bakımlı oldugu için arayada tanıdık soktugumuz için çözüldü yoksa başta yok karşılamaz tarzı cümleler söylendi. Bi kaç yetkili servislede görüştüm onlarda karşılanmayacagını söylediler. Su şanzumanla volan arasında sanırım bi bosluk var oradan girmis nasıl girdiğini noldugunu tam bilmiyorum. Ben ikinci sahibiyim

Geri