Yetkili Servis Dsg Kavrama Ücreti

Golf8drivers

Yeni Üye
İsim
Can
Araç
2022 Golf 1.0etsi style
Beyler 2021 80 binde golfum kavramadan ses geliyordu bugün gittim kavrama değişcek dedi yetkili servis. 50 bin civarı fiyat çıkıyor. Full yetkili bakımlıydı iyi niyet falan uygulamıyolar artık. Dısarıda 21 lira nerde yaptırayım sizce ?
Bide ekran güncellemesi için konustum o da ücretli dediler 7 bin falanmıs

İyi niyet diye birşey artık yok mu dediler hocam yoksa uğraşmadılar mı acaba eğer artık yoksa boşuna onca para verip yetkilide yaptırmayalım kıytırık periyodik bakımı. Onun haricinde kavrama mekatronik triger kayışı vb işlerde serviste yaptırmak daha mantıklı geliyor bana 2 yıl garanti vs muhatap var sonuçta pahalıda olsa garanti iş olur diye düşünüyorum

Beyler 2021 80 binde golfum kavramadan ses geliyordu bugün gittim kavrama değişcek dedi yetkili servis. 50 bin civarı fiyat çıkıyor. Full yetkili bakımlıydı iyi niyet falan uygulamıyolar artık. Dısarıda 21 lira nerde yaptırayım sizce ?

Geçmiş olsun…
Bu tarz önemli sorunları serviste yaptırmakta yarar var biraz pahalı ama karşında sorun olur ise muhattabın var…
Ben her yıl garanti uzatıyorum kafam rahat en son 20k vermiştim 2027 de ne olur bilemiyorum tavsiye ederim…

İyi niyet diye birşey artık yok mu dediler hocam yoksa uğraşmadılar mı acaba eğer artık yoksa boşuna onca para verip yetkilide yaptırmayalım kıytırık periyodik bakımı. Onun haricinde kavrama mekatronik triger kayışı vb işlerde serviste yaptırmak daha mantıklı geliyor bana 2 yıl garanti vs muhatap var sonuçta pahalıda olsa garanti iş olur diye düşünüyorum
İyi niyet diye bir şey artık yok. Ha firmanın yaptıgı jestler oluyor tabi sürekli eksiksiz düzenli bakımları burada yapıldıysa dedi. Bence işlerine geldiği gibi hareket ediyolar. Ekran yazılım sürümüm hiç güncellenmemis kasma yapıyordu ona bile ücret istediler. Kavrama 52 bin çıktı onada bi indirim yok dediler. E ben ne anladım bu işten hani jest yapıyordu firma ?

İyi niyet artık yok garanti uzatma var sanırım . O nasıl oluyor anlatabilir misiniz ?
Geçmiş olsun…
Bu tarz önemli sorunları serviste yaptırmakta yarar var biraz pahalı ama karşında sorun olur ise muhattabın var…
Ben her yıl garanti uzatıyorum kafam rahat en son 20k vermiştim 2027 de ne olur bilemiyorum tavsiye ederim…

Ankarada hangi yetkili servise gittiniz bilmiyorum ama diğerlerine de bir gidin. Otomol Çayyoluna da bir sorun.

80 bin km’ye gelmiş bir aracın kavrama değişimde iyi niyet garantisinin uygulanmasını beklemek enteresan bir durum, Parça hizmet süresince görevini yapmış ömrünü tamamlamış, garantiden indirim neden olsun yani…

80 bin de kavrama gitmesi de normal değil.tabi kullanıma göre değişir ama bir önceki aracımı 175 bin km ye kadar kullandım kavrama değiştirmedim sonra sattım, üstelik sattığım zaman kavrama sorunu yoktu, 256 bin km de giden kavraması değişmeyen araçta gördüm.

80 bin km’ye gelmiş bir aracın kavrama değişimde iyi niyet garantisinin uygulanmasını beklemek enteresan bir durum, Parça hizmet süresince görevini yapmış ömrünü tamamlamış, garantiden indirim neden olsun yani…
Bir kavramanın ömrü ne kadar ?

Kavramanın ömrü yaşadığın ülkeye şehire yani trafiğe göre değişir. İstanbul ankara vb büyük şehirlerdeki yoğun trafikte kullanılan kavramalar daha hızlı aşınır ek olarak kullanıcısına göre de ömrü değişir. Örneğin hollanda da yaşıyor olsaydın o hız limitleri ve trafiksiz ortam kavramanın ömrü çok daha uzun olurdu. Bu sebeple istanbulda 40 binde de kavrama bitirebilirsin yozgatta 250 binde de

Nasıl bir ses geliyordu? Sadece sesten dolayı mı kavrama değişim gereği duyuldu? Titreme, sarsıntılı vites geçişleri, 1 ve 2. Viteslerde kararsızlık durumlarından en az bitanesi daha var mıydı?

Merhaba 2017 model ocak 2018 çıkışlı aracım 135.000 km 'de kavrama değiştirmedim hiç.(Ankara'da yaşıyorum)

Geri