Aracıma Zift Bulaştı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Teşekkürler hocam.
Karayolları sağ olsun. Her yerimiz taş izi, her yerimiz zift 🤬
Benim de nefret ettiğim bir konudur,

Aklınızda olsun uygulama öncesi boyanın sıcak olmamasına, güneş altında beklemiş araçta uygulamamaya dikkat ediniz,

Bir de detay ürünlerini kullanmadan önce şişeyi çalkalayınız, bu sayede şişenin içindeki kimyasallar homojen olarak karışır ve ürünün etkisi tam performansını verir.

Vazelin tavsiye ederim. Sürün bekleyin 5-10dk ardından silin. Cila etkisi de yapıyor aynı zamanda.

Hocam geçen sene erimiş asfaltta 1 saat kadar yüksek ovalara tırmandım. araba komple zift oldu arkası yanı jantlar vs vs

Selsil markasının zift sökücü sprayi ile hepsini rahatça çıkardım sıkıp 10 saniye bekleyip silyorsunuz.

ayrıca çok zorda kalırsanız selülozik tiner de anında söküyor ama boyada matlaşma yapıyor hatta boyalı parçalarda boyayı bile sökebiliyor o yüzden dikkatli olmakta fayda var
Selsil markasının her ürünü çok güzel yahu.

Diğer markalara 2-3 kat fazla para vermeye gerçekten gerek yok.

2023 ten beri tüm bu tarz malzemeleri sadece Selsil alıyorum daha da işe yaramadığı bir sekansa denk gelmedim.

Tam bir fiyat performans canavarı

Selsil markasının her ürünü çok güzel yahu.

Diğer markalara 2-3 kat fazla para vermeye gerçekten gerek yok.

2023 ten beri tüm bu tarz malzemeleri sadece Selsil alıyorum daha da işe yaramadığı bir sekansa denk gelmedim.

Tam bir fiyat performans canavarı
Evet hemde yerli markamız. motor temizleyicisinide kullanmıştım sıkıp üzerini nemli bezle silmeme rağmen çok parlak duruyordu o yüzden motoru gerekli önlemleri alarak yıkamıştım. ürünün kötü olmasından değil bana mat görüntü daha cazip geliyor.

Geri