M Mustafa_0332 Üye Katılım 14 Kas 2024 Mesajlar 55 Tepkime puanı 4 Konum Mersin İsim Mustafa Araç Golf 7 20 May 2025 #1 Selamlar aracıma yağ değişimi yapmak istiyorum motul mu alsam castrolmu hangisini önerirsiniz bu markalardan onaylı olan serileri atarmısınız
Selamlar aracıma yağ değişimi yapmak istiyorum motul mu alsam castrolmu hangisini önerirsiniz bu markalardan onaylı olan serileri atarmısınız
S szarra Yeni Üye Katılım 10 May 2025 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Konum İstanbul İsim yusuf Araç Golf 2016 Comfortline 20 May 2025 #2 Hocam selamlar, arkadaşlarım genelde Motul öneriyor. Shell, Motul ya da Liqui Moly olur diyorlar ama Castrol pek tavsiye edilmiyor.
Hocam selamlar, arkadaşlarım genelde Motul öneriyor. Shell, Motul ya da Liqui Moly olur diyorlar ama Castrol pek tavsiye edilmiyor.
S szarra Yeni Üye Katılım 10 May 2025 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Konum İstanbul İsim yusuf Araç Golf 2016 Comfortline 20 May 2025 #3 Mustafa_0332 dedi: Selamlar aracıma yağ değişimi yapmak istiyorum motul mu alsam castrolmu hangisini önerirsiniz bu markalardan onaylı olan serileri atarmısınız Genişletmek için tıkla ... Hocam selamlar, arkadaşlarım genelde Motul öneriyor. Shell, Motul ya da Liqui Moly olur diyorlar ama Castrol pek tavsiye edilmiyor.
Mustafa_0332 dedi: Selamlar aracıma yağ değişimi yapmak istiyorum motul mu alsam castrolmu hangisini önerirsiniz bu markalardan onaylı olan serileri atarmısınız Genişletmek için tıkla ... Hocam selamlar, arkadaşlarım genelde Motul öneriyor. Shell, Motul ya da Liqui Moly olur diyorlar ama Castrol pek tavsiye edilmiyor.
KS KS M Mustafa_0332 Üye Katılım 14 Kas 2024 Mesajlar 55 Tepkime puanı 4 Konum Mersin İsim Mustafa Araç Golf 7 20 May 2025 #4 szarra dedi: Hocam selamlar, arkadaşlarım genelde Motul öneriyor. Shell, Motul ya da Liqui Moly olur diyorlar ama Castrol pek tavsiye edilmiyor. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim bilgilendirme için hocam
szarra dedi: Hocam selamlar, arkadaşlarım genelde Motul öneriyor. Shell, Motul ya da Liqui Moly olur diyorlar ama Castrol pek tavsiye edilmiyor. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim bilgilendirme için hocam