Araç Kamera Montajı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan resul61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

resul61

Yeni Üye
İsim
resul
Araç
c elysee 2022
Merhaba aracıma kamera sistemi aldım montajı yaptım sigorta kutusu önünde kaldım bunları nere montaj ediceğim yardımcı olabilecek varmı
aracım 2022 citroen c elysee
kamera groove 4g4 model kamera

https://www.trendyol.com/aye-store/...ap-sigorta-kutusu-baglanti-aparati-p-94015582

çoklayıcı aparatı aldım ama hangi sigortayı söküceğim onu bilmiyorum sigorta şeması elinde olan onceden bu model arabada yapmış olan varmı

Ekli dosyalar

• IMG_4728.jpg
    IMG_4728.jpg
    57.1 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_4725.jpg
    IMG_4725.jpg
    61.5 KB · Görüntüleme: 29

Radyo-teyp sigortasını söküp fuse-tap adındaki bu aparatı oraya takınız. Kamerada park modu ve adaptörü varsa çakmaklık gibi sürekli elektrik olan bir sigortaya da başlayabilirsiniz. Araba kapanınca kapansın istiyorsanız ilk söylediğim gibi.

Forumda ayrıntılı konu başlıkları var bakabilirsiniz

Merhaba aracıma kamera sistemi aldım montajı yaptım sigorta kutusu önünde kaldım bunları nere montaj ediceğim yardımcı olabilecek varmı
aracım 2022 citroen c elysee
kamera groove 4g4 model kamera

https://www.trendyol.com/aye-store/...ap-sigorta-kutusu-baglanti-aparati-p-94015582

çoklayıcı aparatı aldım ama hangi sigortayı söküceğim onu bilmiyorum sigorta şeması elinde olan onceden bu model arabada yapmış olan varmı
dorum donanımhaberdede ayrıntılı anlatım var

ne işe yarıyor bu kamera sadece yolu mu çekiyor başka bir işlevi var mı arkadaşlar

ne işe yarıyor bu kamera sadece yolu mu çekiyor başka bir işlevi var mı arkadaşlar
yaptım kurulumu teşekkürler geri dönüş için Ben birde sim card takılan model aldım canlı olarak da arabamı izleyebiliyorum birine versem gitse gps var takip edebiliyorum ayrıca evimin önünde bahçe var hep oraya cekiyorum evin güvenlik kamerası gibide oluyor yabancı gelirse güzel bence

yaptım kurulumu teşekkürler geri dönüş için Ben birde sim card takılan model aldım canlı olarak da arabamı izleyebiliyorum birine versem gitse gps var takip edebiliyorum ayrıca evimin önünde bahçe var hep oraya cekiyorum evin güvenlik kamerası gibide oluyor yabancı gelirse güzel bence
Hangi model hocam, sim kart takilan kamera oldugunu bilmiyordum.

sim kart için abonelik ücreti ödeniyor mu? fiyatlandırması nasıl işliyor acaba

tabi ki ödeniyor normal telefonuna taktığın sim kart aldım faturasız 800 lira boş hat şansıma şu an hosgeldin kampanyası var 3 aylık 50 gb internet onu aldım ondan sonra salla kazan sil süpür veya aylık 3 5 gb internet atarım ucuzundan fazla internet gitmiyor zaten ara ara 1 2 dk anca bakıyorum

Kameranın uzun süre açık kalması aküyü bitirir! Uygun bir lityum pil ile besleyip, araba çalıştığı süre de bu pil şarj edilebilir.

Geri