fakirgolfcu
Üye
aküyü değiştirdim sorun çözüldü takviye işe yaramadi direkt kökten hallettik olur da başına gelen olursa şimdiden haberi olsun herkese iyi ve sağlıklı günler@fakirgolfcu Sigortaları kontrol derken bu şekilde değil, kontrol kalemi ile kontrol edebiliyordunuz sanırım. Net bir bilgim yok şöyle yapın diyemiyorum yanlış yönlendirmek istemem araştırırsanız Youtube da kesin videosu vardır.
Durduk yere çalışmadı ve akü değişimi ile çalıştıktan sonra uyarılar gitti, sonra motor lambası yandı doğru mu?arkadaşlar 3 saat sonra tekrar arabayi çalıştırdım akü yeni olmasına ragmen aynı hatalari verdi simdi de calisti ama motor lambası yanıyor şanzıman sorunu olabilir mi
evetDurduk yere çalışmadı ve akü değişimi ile çalıştıktan sonra uyarılar gitti, sonra motor lambası yandı doğru mu?
İkaz lambalarının ne anlama geldiğine kılavuzdan bakınız.
20-25 dakika sürüş yapın hataların hepsi kendiliğinden silinecektir.arkadaşlar 3 saat sonra tekrar arabayi çalıştırdım akü yeni olmasına ragmen aynı hatalari verdi simdi de calisti ama motor lambası yanıyor şanzıman sorunu olabilir mi
tamam da arabayi çalıştıramıyorum ki20-25 dakika sürüş yapın hataların hepsi kendiliğinden silinecektir.
Akü kodlaması yapılmadığı icin yeni aküde aynı hataları vermistir.
Dedigim gibi 25 dakika sürüş lazım
arkada yedek akü var onu söküp onu taktığımda çalışıyortamam da arabayi çalıştıramıyorum ki