Araç için OBD cihazı tavsiyesi

Hocam bende elm327 var pro da satın aldım ben dpf doluluk oranını nasıl göreceğim? Yani sensörlerden hangisi?
canlı verilere gir ordan bişey sorucak sağdaki seçeneği seç arama kısmına ''soot'' yaz çıkar hocam

DDT4ALL desteği bildiğim kadarıyla Renault araçlarda kodlama yaparken gereken bişey ve bu cihazlara elle modifiye ediliyor. Bence işinizi şansa bırakmayın gerçek bir Vgate ürünü alın. Bunun da en uygun fiyatlısı hem android hemde ios uyumlu olanı Vgate icar pro bluetooth 4.0 olan versiyonu. Bluetooth 3.0 olan versiyon sadece android bağlantı desteği var. Ayrıca bu cihazlar zamanla üretici firma tarafından zamanla güncelleme alarak bilinen hatalar gideriliyor. Elle modifiye edilmiş cihazlarda böyle bir durum söz konusu değil.

Vgate kendi sitesinden karşılaştırmak isteyenler için;

iCar Pro LİNK

https://www.hepsiburada.com/vgate-i...pro-dtcfix-p-HBCV00006A0Q4S?magaza=BALKANTAS& ben bunu aldım hocam

ayna indirme kumandadan farları indirme yağmur anında tüm camları kapatması gibi bir sürü özelliği aktif edebilirsiniz biraz karıştırmanız lazım

yoğun olarak kullanıyorum bu cihazı arıza ışığı yakma vs olmadı arıza kodlarını okuyup silebiliyorum.

forumdan bir abimin önerisi sayesinde aldım normalde hiç anlamazdım bu işlerden ama ilk defa kullanmama rağmen kolaylıkla her işimi halledebildim

hatta kavramamın bittiğini bu cihaz sayesinde öğrendim :D
merhaba hocam, 'hatta kavramamın bittiğini bu cihaz sayesinde öğrendim' demişsiniz nasıl yaptığınızı açıklayabilir misiniz?

merhaba hocam, 'hatta kavramamın bittiğini bu cihaz sayesinde öğrendim' demişsiniz nasıl yaptığınızı açıklayabilir misiniz?
Merhaba hocam arıza tespit bölümünde şu hata kodlarını gördüm

p177b00 Clutch 1 tolerance limit reached
p189a00 Clutch 1 clearance too small

Merhaba hocam arıza tespit bölümünde şu hata kodlarını gördüm

p177b00 Clutch 1 tolerance limit reached
p189a00 Clutch 1 clearance too small
Teşekkürler hocam bugün bir deneyeyim arıza kaydına bakıp. İnşallah bitmemiştir bizim ki :)

https://www.hepsiburada.com/vgate-i...pro-dtcfix-p-HBCV00006A0Q4S?magaza=BALKANTAS& ben bunu aldım hocam

ayna indirme kumandadan farları indirme yağmur anında tüm camları kapatması gibi bir sürü özelliği aktif edebilirsiniz biraz karıştırmanız lazım

yoğun olarak kullanıyorum bu cihazı arıza ışığı yakma vs olmadı arıza kodlarını okuyup silebiliyorum.

forumdan bir abimin önerisi sayesinde aldım normalde hiç anlamazdım bu işlerden ama ilk defa kullanmama rağmen kolaylıkla her işimi halledebildim

hatta kavramamın bittiğini bu cihaz sayesinde öğrendim :D
hocam kavramanın bittiğini nasıl görebilirim aynı cihaz ve car scanner kullanıyorum
edit: yukarıda yazmışsınız bu gönderiyi silemedim kusura bakmayın

car scanner pro ve elm 327 ile tüm gizli özellikleri açtım diyebilirim hocam. ama vcds gibi tam detaylı okumuyor galiba. Mesela sinyaller ile arka stopları ters kodladım ama sadece dış stoplar ters yanıyor

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-04-06 at 12.51.22.jpeg
    WhatsApp Image 2026-04-06 at 12.51.22.jpeg
    44.7 KB · Görüntüleme: 4

Geri