Caddy 2022 Style Geri Görüş Kamera Montajı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan admrc61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

admrc61

Yeni Üye
İsim
Ali
Araç
VW Caddy 2022 Style
Selamlar,

1 gün önce 2022 model Style Caddy aldım fakat araçta geri görüş kamerası bulunmuyor. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Orjinal (ön ekrana uygun) ve uygun fiyatta kamera nerde taktırabilirim?

Selamlar,

1 gün önce 2022 model Style Caddy aldım fakat araçta geri görüş kamerası bulunmuyor. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Orjinal (ön ekrana uygun) ve uygun fiyatta kamera nerde taktırabilirim?
Bal Garaj İlker Beyin mekanına gidebilirsin. Konum olarak Üsküdar da.

Maltepe de Ender Elektronik var, ordan da fiyat alabilirsin.

Ataşehirde de Retrofit Garaj var. Burdan da fiyat alın.

Bal G. İlker 0 (505) 684 08 32
Ender E 0 (532) 636 89 33
Retrofit G Emre 0 (545) 401 35 34

@admrc61

Bal garaj tecrübem;
3 sene önce forumda tavsiye üzerine istanbul dışından ,aracıma geri görüş kamerası taktırmak icin gittim. Ama maalesef hiç beklediğim gibi olmadı kısaca yaşadığım problemleri alta açıklıyorum;
1-kamera tesisati çekilirken sag yolcu airbag iptali kısmı sökülünce ekrana hata verdi ,daha sonra cihazla hatayı sildi lakin bi süre sonra tekrar hata verdi. Aracımın 2yıl yetkili servis garantisi olduğu icin devamlı gittigim yetkili servis de rica, minnet garantiden soket değiştirerek çözdüm.
2- multimedya soketi takmak icin ekran söküldüğünde arka dişler dikkat edilmediği icin göğüs trimi çizildi
3-Sonradan fark ettigim, Çin malı kamera oldugundan sanırım açısında bozukluk vardı tam düz yanaşsam bile eğri yanaşmış gibi gözüküyordu
4- Kamera yıkama özelliği olmasina ragmen gerekli kablo olmadigi icin baglanti yapilmadi
5- Bagaj trimi düzgün oturtulmadığı icin bombe yapmişti , daha sonra necati ustaya düzelttirdim
Bundan sonra da hicbir aracıma retrofit yaptırmama kararı almama sebep oldu.

Son düzenleme:
Bal garaj tecrübem;
2sene önce forumda tavsiye üzerine istanbul dışından ,aracıma geri görüş kamerası taktırmak icin gittim.
Yaşadığım problemler;
1-kamera tesisati çekilirken sag yolcu airbag iptali kısmı sökülünce ekrana hata verdi ,daha sonra cihazla hatayı sildi lakin bi süre sonra tekrar hata verdi. Aracımın 2yıl yetkili servis garantisi olduğu icin devamlı gittigim yetkili servis de rica, minnet garantiden soket değiştirerek çözdüm.
2- multimedya soketi takmak icin ekran söküldüğünde arka dişler dikkat edilmediği icin göğüs trimi çizildi
3-Sonradan fark ettigim, Çin malı kamera oldugundan sanırım açısında bozukluk vardı tam düz yanaşsam bile eğri yanaşmış gibi gözüküyordu
4- Kamera yıkama özelliği olmasina ragmen gerekli kablo olmadigi icin baglanti yapilmadi
5- Bagaj trimi düzgün oturtulmadığı icin bombe yapmişti , daha sonra necati ustaya düzelttirdim
Bundan sonra da hicbir aracıma retrofit yaptırmama kararı almama sebep oldu.
Bal Garaj'ı da genelde olumlu dönüşler olan bir yer olarak anlıyorum fakat siz baya problem yaşamışsınız geçmiş olsun

Geri