Dikkatsizlik Sonucu :(

İsim
Kutlu
Araç
Golf 7,5 1.6 TDI DSG
Arkadaşlar merhaba, bu gün akşam iş çıkışı ışıklarda önde ki araca ufak bir dokunuş yaptım. (çarpışma önleme sistemi neden devreye girmedi anlamadım).
Ve sonuç olarak logom ve iç kısımda bulunan logonun arkasında ki plastik kırıldı.
Nasıl bir yol izlemeliyim sizce, servise gidip danışmayı düşünüyorum. arka tarafta görselde işaretlediğim parçayı bulabilir miyim sizce?

Şimdididen herekese teşekkür ederim.

Aracım 2017 model Golf 7,5

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2025-05-13 saat 19.58.08_289cebb3.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-05-13 saat 19.58.08_289cebb3.jpg
    178.7 KB · Görüntüleme: 144
  • WhatsApp Görsel 2025-05-13 saat 19.58.09_8a996b29.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-05-13 saat 19.58.09_8a996b29.jpg
    162.7 KB · Görüntüleme: 144

Hocam selamlar bildiğim kadarıyla 2017 golflerde manevra frenleme özelliği olmuyor. Bende 2017 golf kullanıyorum obdden açmayı deneyip beceremedim ama bildiğim kadarıyla yazılımla açıyorlar.

Merhaba hocam

Park modülü manevra frenleme destekli takmaniz gerekiyor ayrica arka 2 tekerdeki abs okuyucunda degismesi gerekebilir

2014 model aracimda bunlari yapmistik ama abs beyni desteklemedigi icin calismamisti

2014 model belirli bir yildan sonra destekleyen vardi ( abs beyni )

Sizinki 2017 %90 abs beyni destekler

Manevra frenlemeli Park modulu ve arka 2 teker abs oluyucu degisimi kodlama sonrası calisir

Upvote 0

Arkadaşlar merhaba, bu gün akşam iş çıkışı ışıklarda önde ki araca ufak bir dokunuş yaptım. (çarpışma önleme sistemi neden devreye girmedi anlamadım).
Ve sonuç olarak logom ve iç kısımda bulunan logonun arkasında ki plastik kırıldı.
Nasıl bir yol izlemeliyim sizce, servise gidip danışmayı düşünüyorum. arka tarafta görselde işaretlediğim parçayı bulabilir miyim sizce?

Şimdididen herekese teşekkür ederim.

Aracım 2017 model Golf 7,5
Hocam çok geçmiş olsun üzüldüm valla.

vw.seat.aksesuar diye bi instagram hesabı var ordan da bi bakabilirsin istersen.

Upvote 0
çıkma ile uğraşamam üzerinde olan kalsın dersen selsil ultra tack yapıştırıcı var. kırık olan yere sürün ve biraz beklesin anında tutuyor. Sağlam da oluyor :) güzel bir şekilde taşırmadan sürerseniz de kötü görüntünün önüne geçmiş olursunuz.

Upvote 0
çıkma ile uğraşamam üzerinde olan kalsın dersen selsil ultra tack yapıştırıcı var. kırık olan yere sürün ve biraz beklesin anında tutuyor. Sağlam da oluyor :) güzel bir şekilde taşırmadan sürerseniz de kötü görüntünün önüne geçmiş olursunuz.
Hocam maalesef kırılan parçadan eksikler var.

Upvote 0
Arkadaşlar merhaba, merak ettiğim için servise de sordum logo + amblem için işçilik hariç 13.000₺ ücret çıkardılar sizi de bilgilendirmek istedim. Tabi kide parçayı farklı bir yerden temin edeceğim, parçayı ben takabilir miyim sizce?

Upvote 0
Arkadaşlar merhaba, sizlerin de tavsiyeleri üzere ön panjur (1300₺) ve ön logo (750₺) satın aldım sarı siteden. Ve kendim taktım biraz önce.
Yetkili Servisin (13.000₺+KDV+İşçilik) olarak fiyat vermiş olduğu fiyat teklifini 2.050₺'ye kendim halletmiş oldum.
Herkese iyi haftasonları dilerim.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    407.2 KB · Görüntüleme: 18
  • 2.jpg
    2.jpg
    415.7 KB · Görüntüleme: 18
Upvote 0
Arkadaşlar merhaba, sizlerin de tavsiyeleri üzere ön panjur (1300₺) ve ön logo (750₺) satın aldım sarı siteden. Ve kendim taktım biraz önce.
Yetkili Servisin (17.000₺+KDV+İşçilik) olarak fiyat vermiş olduğu fiyat teklifini 2.050₺'ye kendim halletmiş oldum.
Herkese iyi haftasonları dilerim.
Herkes yapabilmeli böyle şeyleri bence. Bedavaya gelmiş hayırlı olsun

Upvote 0

Geri