Depo kapağı geç açılıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Canokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Canokay

Uzaklaştırıldı
İsim
Okay
Araç
Golf
Merhaba, depo kapağının kilitlenmemesi ve açılmaması gibi sorunlar var forumda fakat benim sorun başka.

Kumandadan kapıları açtığımda depo kapağını açmıyor, 2. kez açma tuşuna bastığımda açıyor. Kilitlenmesinde ve açılmasında sorun yok ama kumandadan 2 kere açma tuşuna basmak gerekiyor. Bu normal mi 😅

Şöyle deneyebilir misiniz?
Aracı kilitleyiniz tekrar açınız. Depo kapağını kontrol ediniz. Eğer ikinci defada açılıyorsa tekrar kilitleyip , tekrar bir defa basarak deneyiniz. Yine ikinci defa basmayı istiyorsa yazılım olabilir.

Bir de şöyle deneyiniz. Depo kapağı açık kalsın aracı kilitleyiniz ancak kilit pimi basılı kalsın. Tekrar kilidi açınız, açarken pime elinizle temas ediniz bir vızıltı vs oluyor mu diye. Eğer yine ikinciye basınca vızıltı geliyorsa yine yazılım olabilir ..
birincide vızıltı geldi ve açılmadıyla motor açılacak kadar mekanizmayı itemiyor diyebiliriz.
Forumda sökme yöntemi var. Ayrıca forumda kilit mekanizması için çözüm yöntemimi de zamanında paylaşmıştım.

Oradan söküp takmayı deneyiniz. Belki sök tak işe yarar. Tabii ki yazılım değilse.

Tamamen mantık ve varsayım üzerine yazdım. Sonucu merak ettim.
Tamamdır teşekkürler, en kısa sürede deneyip sonuçları yazacağım 😇

Upvote 0
Ben 2 kez değiştirdim onu. Parça revizyon kodu H olmuş. WD40 işe yaramaz.

Upvote 0

Geri