Triger Değişimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaan0699
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@forzaGilles Merhaba, 2017 Golf 7.5 TDI Triger kayışını değiştirmeli miyim? Sekiz yıldır sorunsuz biniyoruz. Anlaşılan o ki bu piyasada ben değerini bulmadan arabayı satmayacağım. Satmadığım müddetçe de sorunsuz binmeyi istiyorum. Ne dersin? Bakım zamanı da geldi.
Henüz 70 bin km’deki aracın trigeri değişmesine gerek yok, TDI motoru triger değişimi 120 bin km’dir.

Henüz 70 bin km’deki aracın trigeri değişmesine gerek yok, TDI motoru triger değişimi 120 bin km’dir.
Teşekkür ederim @forzaGilles. Servis de aynı bilgiyi verdi. Onlar geçen yıl şanzıman yağının değişimi için ömürlük dedikleri için güvenemedim. Bu yüzden bir de size sorayım dedim.

@forzaGilles Merhaba, 2017 Golf 7.5 TDI Triger kayışını değiştirmeli miyim? Sekiz yıldır sorunsuz biniyoruz. Anlaşılan o ki bu piyasada ben değerini bulmadan arabayı satmayacağım. Satmadığım müddetçe de sorunsuz binmeyi istiyorum. Ne dersin? Bakım zamanı da geldi.
Araç dizel bence değiştirin, benzinli olsaydı 120 bin bekleyin derdim, dizelin kayışta devirdaim ve pompa çalışıyor, yıpranma tsi motora göre fazla olucaktır,

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2025-06-20 saat 21.52.11_7ecd7ce8.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-06-20 saat 21.52.11_7ecd7ce8.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 17

Geri