Hyundai Bayon mu Seat Ibiza mı?

Brk34

Katılımcı Üye

İsim
Araç
Golf 8.5 Impression
Bir tanıdık için Soruyorum

Hyundai Bayon Jump paket DCT şanzıman

Seat Ibiza FR paket DSG Sunrooflu

İkisi de 1.0 motor

Boyutları su şekilde:
Screenshot_2025-05-02-14-55-47-12_e6c416a7a20cc47f021fe9117c5cadc8.jpg
IMG_20250502_150043.jpg
Bu araçlardan sizce hangisi mantıklı deneyim ve görüşleri bekliyoruz

Üstünkörü birkaç ilan baktım, çok detaylı bilmiyorum bayonu.

Bayonu almak için nasıl bir motivasyon içindeler?

Yüksek araç olsun, bozuk yolda kullanılacak, aile kalabalık bu yüzden hem içi hem bagajı biraz geniş olsun, donanımı önemli değil diyorlarsa.

İbiza ağzıyla kuş tutsa da yine yaranamaz.

Üstünkörü birkaç ilan baktım, çok detaylı bilmiyorum bayonu.

Bayonu almak için nasıl bir motivasyon içindeler?

Yüksek araç olsun, bozuk yolda kullanılacak, aile kalabalık bu yüzden hem içi hem bagajı biraz geniş olsun, donanımı önemli değil diyorlarsa.

İbiza ağzıyla kuş tutsa da yine yaranamaz.
Otomatik olsun istiyor hanımı da kullanacak. Arada kaldı onlar da fikir edinmek için buraya sordum ben de

İbiza 1.0 manuel kullandık 3 yıl kadar. Hiçbir şekilde üzmedi. Üstelik yakıt tüketimi depk düşük. Arkadaşımda bayon vardı otomatik. Yakıt tüketimi oldukça yüksekti. Kesinlikle ibiza diyorum. Tam bir fiyat performans arabası.

En mantıklısı her iki araç ya da test surusu yapıp karar vermek

İkisi de 1.0 motor

Boyutları su şekilde:
Ekli dosyayı görüntüle 83900
Ekli dosyayı görüntüle 83901
Ibizanın FR 50. yıl paketi var. Tabi dediğim modeli 1.5TSI . Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama epey dolu araç.

Hyundai grubunun standart olarak garantisi daha uzun. O bakımdan da artısı var. Hacim, garanti açısından Bayon iyi, diğer açılardan Ibiza gibi.

İbiza 1.0 manuel kullandık 3 yıl kadar. Hiçbir şekilde üzmedi. Üstelik yakıt tüketimi depk düşük. Arkadaşımda bayon vardı otomatik. Yakıt tüketimi oldukça yüksekti. Kesinlikle ibiza diyorum. Tam bir fiyat performans arabası.
Ibizanın FR 50. yıl paketi var. Tabi dediğim modeli 1.5TSI . Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama epey dolu araç.

Hyundai grubunun standart olarak garantisi daha uzun. O bakımdan da artısı var. Hacim, garanti açısından Bayon iyi, diğer açılardan Ibiza gibi.
En mantıklısı her iki araç ya da test surusu yapıp karar vermek
Fikirleriniz için teşekkürler

Arasındaki fiyat farkı durumu biraz belirleyecektir ancak 50-100 oynuyorsa İbiza tercih edilebilir VAG motoru, opsiyon, kullanım kolaylığı gibi. Bayon'a hiç binmedim ancak Hyundai'nin çoğu aracında 2008 2010 VW'de olan opsiyonlar yok, bunlardan en basiti en dolu arabanın bile manuel ayarlı farla gelmesi. Malzeme kalitesi vs. olarak İbiza sollar gibi. Ancak saçma fiyat farkları varsa Bayon tercih edilebilir aynı zamanda İbiza'ya göre biraz daha büyük, parça fiyatı vs. daha ucuzdur. Ancak bana göre VAG tadından yenmez.

Eşimden biliyorum, yerden yüksek araç merakları oluyor biraz. Suv olmasa bile suv gibi görünen araçlar direkt dikkatlerini çekiyor.
"Ay, ne güzeeel ! "
Bak, şu şu özellik donanım bunlardan dolayı şu daha iyi.
"Ama çok güzel değil mi ? "

İnat ettim ben almıyorum 🤣

Bayon'u Jump istelerinin özel bir sebebi var mı acaba. Web sitelerindeki fiyata göre Jump ve Elit arasında 200k fark var. Ayrıca İbiza FR ve Bayon elit eşit fiyat seviyesinde görünüyor. (site fiyatları)

Donanım olarak aynı dolulukta görünüyorlar(FR vs Elit)

Burada aile'nin kullanım durumu önemli.
Bayon daha fazla alan ancak bit tık daha güçsüz motor.

İbiza daha az alan ancak bir tık daha güçlü motor.

İkisi de 1.0 motor

Boyutları su şekilde:
Ekli dosyayı görüntüle 83900
Ekli dosyayı görüntüle 83901

Bayon sorunsuzluk sıkıntısızlık garanti olarak önde götürüyor performans olarak 115'lik 1.0 ibiza daha başarılı

Yüksek bir suvcuk araç isteği varsa oy bayondan yana kullanılabilir. Uzun süre binilmeyecekse keza aynı şekilde bayon 2.elde peynir ekmek gibi gidiyor ibiza biraz piyasa olarak zayıf kalıyor sıfır olarak satılmayan araçların çokluğundan kampanya üstüne kampanya yapılıyor.

Donanım olarak bu 2024 sonuna doğru gelen güvenlik muhabbetinden ikiside birbiriyle aynı seviyede sunroof hariç.

Ben tercih etsem genişlik kaygım yoksa ibizayı tercih ederdim. DLA kodlu motorda kısmi arızalar olsa da garanti sınırları içinde baş edilemeyecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Eşimden biliyorum, yerden yüksek araç merakları oluyor biraz. Suv olmasa bile suv gibi görünen araçlar direkt dikkatlerini çekiyor.
"Ay, ne güzeeel ! "
Bak, şu şu özellik donanım bunlardan dolayı şu daha iyi.
"Ama çok güzel değil mi ? "

İnat ettim ben almıyorum 🤣
Evet evet aynısı her kadın mi aynı olur😂
Bayon'u Jump istelerinin özel bir sebebi var mı acaba. Web sitelerindeki fiyata göre Jump ve Elit arasında 200k fark var. Ayrıca İbiza FR ve Bayon elit eşit fiyat seviyesinde görünüyor. (site fiyatları)

Donanım olarak aynı dolulukta görünüyorlar(FR vs Elit)

Burada aile'nin kullanım durumu önemli.
Bayon daha fazla alan ancak bit tık daha güçsüz motor.

İbiza daha az alan ancak bir tık daha güçlü motor.
Jump en ucuz otomatik olduğu için, para denklestirecek.

bayon yüksek bi araç değil fakat içi gerçekten geniş, 2 cocuklu bir aile dahi kullanabilir ibiza ise imkansız.
biraz takur tukur bir araç, ibiza da çok iyi değil o konuda.
bayon fakat piyasada çok tuttu muhtemelen ikinci eli de iyidir.

Geri