- İsim
- ㅤ
- Araç
- Golf 8.5 Impression
Otomatik olsun istiyor hanımı da kullanacak. Arada kaldı onlar da fikir edinmek için buraya sordum ben deÜstünkörü birkaç ilan baktım, çok detaylı bilmiyorum bayonu.
Bayonu almak için nasıl bir motivasyon içindeler?
Yüksek araç olsun, bozuk yolda kullanılacak, aile kalabalık bu yüzden hem içi hem bagajı biraz geniş olsun, donanımı önemli değil diyorlarsa.
İbiza ağzıyla kuş tutsa da yine yaranamaz.
Ibizanın FR 50. yıl paketi var. Tabi dediğim modeli 1.5TSI . Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama epey dolu araç.Bir tanıdık için Soruyorum
Hyundai Bayon Jump paket DCT şanzıman
Seat Ibiza FR paket DSG Sunrooflu
İkisi de 1.0 motor
Boyutları su şekilde:
Ekli dosyayı görüntüle 83900
Ekli dosyayı görüntüle 83901
Bu araçlardan sizce hangisi mantıklı deneyim ve görüşleri bekliyoruz
İbiza 1.0 manuel kullandık 3 yıl kadar. Hiçbir şekilde üzmedi. Üstelik yakıt tüketimi depk düşük. Arkadaşımda bayon vardı otomatik. Yakıt tüketimi oldukça yüksekti. Kesinlikle ibiza diyorum. Tam bir fiyat performans arabası.
Ibizanın FR 50. yıl paketi var. Tabi dediğim modeli 1.5TSI . Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama epey dolu araç.
Hyundai grubunun standart olarak garantisi daha uzun. O bakımdan da artısı var. Hacim, garanti açısından Bayon iyi, diğer açılardan Ibiza gibi.
Fikirleriniz için teşekkürlerEn mantıklısı her iki araç ya da test surusu yapıp karar vermek
Bir tanıdık için Soruyorum
Hyundai Bayon Jump paket DCT şanzıman
Seat Ibiza FR paket DSG Sunrooflu
İkisi de 1.0 motor
Boyutları su şekilde:
Ekli dosyayı görüntüle 83900
Ekli dosyayı görüntüle 83901
Bu araçlardan sizce hangisi mantıklı deneyim ve görüşleri bekliyoruz
Evet evet aynısı her kadın mi aynı olurEşimden biliyorum, yerden yüksek araç merakları oluyor biraz. Suv olmasa bile suv gibi görünen araçlar direkt dikkatlerini çekiyor.
"Ay, ne güzeeel ! "
Bak, şu şu özellik donanım bunlardan dolayı şu daha iyi.
"Ama çok güzel değil mi ? "
İnat ettim ben almıyorum![]()
Jump en ucuz otomatik olduğu için, para denklestirecek.Bayon'u Jump istelerinin özel bir sebebi var mı acaba. Web sitelerindeki fiyata göre Jump ve Elit arasında 200k fark var. Ayrıca İbiza FR ve Bayon elit eşit fiyat seviyesinde görünüyor. (site fiyatları)
Donanım olarak aynı dolulukta görünüyorlar(FR vs Elit)
Burada aile'nin kullanım durumu önemli.
Bayon daha fazla alan ancak bit tık daha güçsüz motor.
İbiza daha az alan ancak bir tık daha güçlü motor.