Golf 7.5 comfortline

Canokay

Üye
İsim
Okay
Araç
Golf
Herkese merhabalar,
Yeni 7.5 2018 comfortline araç aldım. Full yetkili servis bakımlı.80 bin km. Alırken tarcanlar’da ekspertiz yaptırdım. Bir kaç şey yazıldı ama ne kadar önemli danışmak istedim.
  • iç aks körükleri yağlanma var
  • turbo hortum girişi terleme
  • Egzozda paslanma
  • Gündüz ledleri solma

Teşekkürler.

Herkese merhabalar,
Yeni 7.5 2018 comfortline araç aldım. Full yetkili servis bakımlı.80 bin km. Alırken tarcanlar’da ekspertiz yaptırdım. Bir kaç şey yazıldı ama ne kadar önemli danışmak istedim.
  • Egzozda paslanma
  • Gündüz ledleri solma

Teşekkürler.

Aracın hayırlı olsun…

Aracı almadan önce yazsaydın araç sahibi ile servise gidin bunların yaptırmak için ücret nedir öğrenin karşılasın yada beraber karşılamayı teklif et derdim bugün google yazsan cevapları çıkıyor…

• Egzozda paslanma - egzozcuya gidip baktır çürük vs varsa değiştirebilirsin paslı yerler çok ise kanalda ısıya dayanıklı boya alıp sıkabilirsin görüntüyü kurtarmak için

• Gündüz ledleri solma - değişme imkanı varsa değiştir

Upvote 0
1,3,4 çok önemli şeyler değil. Ancak Turbo yu kontrol ettirmeniz iyi olur. Yağlanma ne seviyede? Az miktarda bir çok araçta olabilmekte ancak yağlanma yüksekse turbo revizyon gerektirebilir. Ayrıca yağlanma yüksekse yine sık yağ eksiltiyor olabilir ve daha da ileri giderse bu yağlar yakıtla birlikte yanıyor ve araç dizel ise daha hızlı bir şekilde partikül filtresini tıkamaya başlıyor.

Upvote 0
Herkese merhabalar,
  • Egzozda paslanma
  • Gündüz ledleri solma

Teşekkürler.
Hocam öncelikle hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın aracınızı.

Bu ilk iki sıradaki dediklerinizi canlı gözle görmeden yorum yapmak biraz zor.

Egzozda korozyon olabilecek bir şey. Normal karşılarım açıkçası

Gündüz ledleri için de Ankara’da çok güzel far işlemi yapan yerler var. Farları değiştirmek istemezseniz oralarda hem temizleyip hem de led değişimi yapabilirsiniz. Ancak standart comfortline farlarından sonra taiwan malı olsa bile J veya U ledler mükemmel bir aydınlatma ve görünüş sağlıyor.

Upvote 0
Herkese merhabalar,
  • Egzozda paslanma
  • Gündüz ledleri solma

Teşekkürler.
Merhaba. Hayırlı olsun aracınız.
Turbo hortumu ile ilgili görsel var mı?

Upvote 0
Hocam öncelikle hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın aracınızı.

Bu ilk iki sıradaki dediklerinizi canlı gözle görmeden yorum yapmak biraz zor.

Egzozda korozyon olabilecek bir şey. Normal karşılarım açıkçası

Gündüz ledleri için de Ankara’da çok güzel far işlemi yapan yerler var. Farları değiştirmek istemezseniz oralarda hem temizleyip hem de led değişimi yapabilirsiniz. Ancak standart comfortline farlarından sonra taiwan malı olsa bile J veya U ledler mükemmel bir aydınlatma ve görünüş sağlıyor.
Teşekkürler cevap için. J led taktırmayı düşünüyorum zaten, nerede yaptırabilirim diye araştırma içindeyim.

Upvote 0

Geri