225/45/17 Lastik Tercihi

golf713

Yeni Üye
İsim
Ekrem
Araç
Golf7 highline 150ps
2013 golf7 highline 140 kullanıcısıyım iki yıl önce kormoron 225 45 r17 yazlık taktırdım kullanmaya başladığım gün lastik kaçırma yapıyor güce bindiğinde (Patinaj) memnun değilim
Continental almak istiyorum,fakat ultra,sport,premium diye sınıfları var bu konuda kararsız kaldım lastik konusunda araca uygun hangisi olur,
Tavsiye ve bilgi paylaşımı için teşekkür ederim

Bu markadan olacaksa hangisinde kampanya/indirim/güzel fiyat denk getirebilirseniz onu alabilirsiniz. Aralarında normal kullanıcının fark edebileceği tek fark ses olabilir. Bildiğim kadarıyla ultra olan diğerlerine göre daha sessiz. Birde sport olan diğerlerine göre daha sert olmalı.

Şu aralar michelinden 4 adet lastik alana yakıt kampanyası var diye biliyorum 2-3bin tl civarında

2013 golf7 highline 140 kullanıcısıyım iki yıl önce kormoron 225 45 r17 yazlık taktırdım kullanmaya başladığım gün lastik kaçırma yapıyor güce bindiğinde (Patinaj) memnun değilim
Continental almak istiyorum,fakat ultra,sport,premium diye sınıfları var bu konuda kararsız kaldım lastik konusunda araca uygun hangisi olur,
Tavsiye ve bilgi paylaşımı için teşekkür ederim
Michelin Pilot Sport 5 Tavsiye ederim kendim kullanıyorum çok memnunum her şeyiyle çok iyi .

Conti pc7 candır, gerisi heyecan. Çok düşünmeye gerek yok. Spor araç kullanmıyorsan sport serileri gereksiz ve konforsuz. Pc7 çoğu konuda çok iyidir.

Conti pc7 candır, gerisi heyecan. Çok düşünmeye gerek yok. Spor araç kullanmıyorsan sport serileri gereksiz ve konforsuz. Pc7 çoğu konuda çok iyidir.
Araç 140 beygir o yüzden tedirginim ilk kalkışlarda kaydırma yapmasından çekiniyorum

Geri