Dsg ve lastik

golf713

Yeni Üye
İsim
Ekrem
Araç
Golf7 highline 150ps
Yolda seyir halindeyken gözünüz 360° kamera gibi olsun,Golf kullananları gören diğer sürücüler nedense kendini ispatlama moduna geçiyor
1 Sizden iki konuda güzel düşüncelerinizi rica edicem
2013 golf7 DSG highline 140 beygir aracım var
2014 mart tarihinden bu güne kadar kullanıyorum
İlk 2018 de dsg arızasıyla tanıştım, km de 35 bin
Yetkili serviste iyi niyet garantisinden hem mekantronik hemde volan ve diğer bakımları yapıldı bedelsiz
2024 de 180bin km de tekrar dsg arızası yaptı 6 ay içinde 4 kez yolda kaldım, bu süreçte iki kere çatal rulman vede şanzıman beyni değişti
Bakımları ve masrafı çok yüksek bütcemi perişan etti,korkarak trafiğe çıkar oldum
ilk önce yetkili servis(Doğuş/Arca) götürdüm tamir ile uğraşmayın komple değişiklik dediler iyi niyet garantili 280 bin TL
Dışarıda 6ayda 100 bin TL çivarı masrafım oldu

Son düzenleme:
Yolda seyir halindeyken gözünüz 360° kamera gibi olsun,Golf kullananları gören diğer sürücüler nedense kendini ispatlama moduna geçiyor
1 Sizden iki konuda güzel düşüncelerinizi rica edicem
2013 golf7 DSG highline 140 beygir aracım var
2014 mart tarihinden bu güne kadar kullanıyorum
İlk 2018 de dsg arızasıyla tanıştım, km de 35 bin
Yetkili serviste iyi niyet garantisinden hem mekantronik hemde volan ve diğer bakımları yapıldı bedelsiz
2024 de 180bin km de tekrar dsg arızası yaptı 6 ay içinde 4 kez yolda kaldım, bu süreçte iki kere çatal rulman vede şanzıman beyni değişti
Bakımları ve masrafı çok yüksek bütcemi perişan etti,korkarak trafiğe çıkar oldum
ilk önce yetkili servis(Doğuş/Arca) götürdüm tamir ile uğraşmayın komple değişiklik dediler iyi niyet garantili 280 bin TL
Dışarıda 6ayda 100 bin TL çivarı masrafım oldu
Yoldaki durum tam da belirttiğiniz gibi. Diğer sürücülerin gazına gelmemek gerek.

4 kez yolda kaldı durumunda tam olarak nasıl bir sorun oluştu? Müdahale edildikten sonra tekrar tekrar aynı sebepten mi , farklı sebepten mi?

İkinci konu lastik galiba. İçeriği nedir?

Son düzenleme:
Upvote 0

Geri