İş yaptırmadım ama Altınuç Deri Döşeme isimli işletmenin iyi olduğunu duymuştum hocam, aklınızda bulunsun.
Teşekkür ederim iletişime geçeceğim Furkan hocamda burayı önermişŞöyle bir konuda geçmişti adı
Merhaba
Çoğu golf sahibinin muzdarip olduğu gibi bej renk olan higline koltuk döşemelerimden özellikle sürücünün bel tarafı benim aracımda da yıprandı. Ayrıca şöför koltuğunun sol baldır destek süngeri de içerden yırtılmıştı. Aslında orjınalci olduğum için serviste orjinal sünger ve kılıf ile değiştirmek istedim. Fakat şöför oturak süngerinin yaklaşık 2000 TL ve sırtlık kılıfının 12.000 TL (temmuz 2021 fiyatı) olduğu için maalesef serviste değiştirmekten vazgeçtim.
Akabinde uzun süredir araştırdığım deri döşeme konusunu gerçekleştirmeye karar verdim. İstanbul ataşehirde bulunan Altınuç...
- sezerc
- Cevaplar: 62
- Forum: Golf 7 - Genel Konular
Benim aracın Gti takımının montajını Bostancı köprüsünün kenarında imaj oto deri döşeme diye bir işletme yaptı son derece memnun kaldım işçilik hassasiyetlerinden. Tavsiye ederimArkadaşlar selamlar, koltuk ısıtma pedlerinin montajını yaptırabileceğim İstanbul Anadolu yakası için önerdiğiniz bir döşemeci varmıdır?
Çok teşekkürlerBenim aracın Gti takımının montajını Bostancı köprüsünün kenarında imaj oto deri döşeme diye bir işletme yaptı son derece memnun kaldım işçilik hassasiyetlerinden. Tavsiye ederim