🧿 Golf 8 Çift Renk R tipi Spoiler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

metinkar

Efsane Üye

İsim
MetinK.
Araç
Golf 8
Merhaba arkadaşlar benim hiç alışamadığım ama bizim delikanlının çok istediği spoileri @Atesci kardeşimin desteği ile temin ettim…

Boya ve montaj için desteği beyaz_garage sahibi @Metsa9619 adaşım dan alıyorum…

Bir kaç güne kadar boyanmış ve montaj aşamasını fotoğraflandırıp paylaşacağım…

Ürünümüz…

Temsili fotoğraflar…
IMG_0369.jpeg
IMG_0319.jpeg
IMG_0320.jpeg

Karşıdan görünüş;
IMG_0368.jpeg

çok yakışıyor bence.
ben komple piano black taktım memnunum..

Hayırlı olsun abi.
Ben de senin kafadayım, sarı sitede ilanı açtığımda böyle görünce kapatıyorum sayfayı.

Ama çocuklarımız bizim herşeyimiz, onların istediği şeylere bazen hayır diyemiyoruz, kendimiz yaşayamadığımız mutlulukları heyecanı onlar yaşasın önlerine set olmayalım istiyoruz 😊

Benim henüz 8 sene daha kafam rahat, ehliyetini alana kadar 😊

şimdiden hayırlı olsun ürün servis mi taiwan mı birde fiyat bilgisi alabilir miyiz?

şimdiden hayırlı olsun ürün servis mi taiwan mı birde fiyat bilgisi alabilir miyiz?

Bunun bilgilerini @Atesci verebilir çünkü bu spoilerden yanılmıyorsam üç farklı üretim var bizim aldığımız yanlar sıfıra sıfır çok iyi bir ürün…

Merhaba arkadaşlar benim hiç alışamadığım ama bizim delikanlının çok istediği spoileri @Atesci kardeşimin desteği ile temin ettim…

Boya ve montaj için desteği beyaz_garage sahibi @Metsa9619 adaşım dan alıyorum…

Bir kaç güne kadar boyanmış ve montaj aşamasını fotoğraflandırıp paylaşacağım…

Ürünümüz…

Temsili fotoğraflar…
Ekli dosyayı görüntüle 83843
Ekli dosyayı görüntüle 83841
Ekli dosyayı görüntüle 83842

Karşıdan görünüş;
Ekli dosyayı görüntüle 83844
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun abi yakışacağından şüphem yok

Hocam şöyle bu üründen @metinkar abimin bahsettiği gibi 3-4 tane ürün var ben bundan önceki 2 golf 8 aracımda da spoilerin kalıbını beğenmediğim için taktırmadım bu aracımda spoiler arayışına girdim araştırdıkça yerli kalıp işte ithal gelen birkaç farklı ürün gördüm buradaki ürünü canlı görünce içime çok sindi satın aldım + boyattım güncel fiyatları bilmiyorum 3 falandır herhalde

Geri