2014 Golf 7 Ünite yazılım güncellemesi

kayrakaankiraz

Yeni Üye
İsim
Kayra
Araç
2014 VW GOLF 1.2TSI
Selam iyi forumlar yeni aldığım golf aracımın ünitesinin yazılımını güncellemek istiyorum usb biçimlendirme işinden anlar, halledebilirim fakat yazılım dosyasını da bulamıyorum bildiğiniz güvenilir yazılım paylaşan herhangi bir site varmı? Nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

Cihaz Parça Numarası: 5G0035824A
Donanım: 041
Yazılım: 0421
Kurulu yazılım dizisi versiyon: MSTD_EU_VW_P3163

Hocam harita için Volkswagen'in kemdi sitesinden indirebilirsin kendin. Şuan son sürüm 2020 yılına ait yani bir işine yarar mı bilmiyorum.

Yazılım ise son sürüm MSTD_EU_VW_P5301 görünüyor. Ancak ilgili sunucu (mibsolution) şuan kapalı ve indirilebilecek başka yer var mı bilmiyorum. Yinede bir göz atayım yabancı sitelere.

Son düzenleme:
Upvote 0
Selam iyi forumlar yeni aldığım golf aracımın ünitesinin yazılımını güncellemek istiyorum usb biçimlendirme işinden anlar, halledebilirim fakat yazılım dosyasını da bulamıyorum bildiğiniz güvenilir yazılım paylaşan herhangi bir site varmı? Nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

Cihaz Parça Numarası: 5G0035824A
Donanım: 041
Yazılım: 0421
Kurulu yazılım dizisi versiyon: MSTD_EU_VW_P3163
Hocam yazılımı güncellemeden önce araca ünite sonradan mı takılmış fabrika çıkışlı değilse mutlaka birleşen koruma kaldirilmistir kısaca araca sonradan takildiysa bunu bir öğren önce ve sonra yazılım güncellemesi yap derim birlesen koruma kaldırıldıysa yazilim yükseltirsen birsuru ugrasirsin cihaz birlesen korumaya girer açtırman gerekir
Haritayı vw sayfasından indirebilirsin bir cd karta atarsin onuda üniteye yuklsersin

Upvote 0
Aractaki unute panasonic bluetooth lu unute

Son düzenleme:
Upvote 0
Hocam yazılımı güncellemeden önce araca ünite sonradan mı takılmış fabrika çıkışlı değilse mutlaka birleşen koruma kaldirilmistir kısaca araca sonradan takildiysa bunu bir öğren önce ve sonra yazılım güncellemesi yap derim birlesen koruma kaldırıldıysa yazilim yükseltirsen birsuru ugrasirsin cihaz birlesen korumaya girer açtırman gerekir
Haritayı vw sayfasından indirebilirsin bir cd karta atarsin onuda üniteye yuklsersin
Hayır üzerindeki bluetooth destekli navisiz multimedya ve orijinal sonradan takma değil vw sayfasında map update & software update şeklinde buldum ama map işime yaramayacak o yüzden yapmadım.

Upvote 0
Hayır üzerindeki bluetooth destekli navisiz multimedya ve orijinal sonradan takma değil vw sayfasında map update & software update şeklinde buldum ama map işime yaramayacak o yüzden yapmadım.
Hocam arakadaslar harita güncelleme yazmışlar o yüzden nasıl yapılacağını yazmıştım
şu an ilk mesajına baktım parça numarası 5G0035824A mib1 Panasonic ünite bunda navigasyon yok

Upvote 0

Geri