Katlanır Ayna vs RCD330

Araç
Golf 7 Comfortline 1.6 TDI
Bütçem ikisini birden yapmaya yetmiyor ancak birini yaptıracağım. Katlanır ayna için montaj dahil 7 bin, Carplayli RCD330 icin montaj dahil 11 bin fiyat aldım.

Çok değişken bir cevap olacağını biliyorum ama amacım çoğunluk neye önem veriyor bunu öğrenmek. İki araç düşünün aynı özelliklere sahip birinde katlanır ayna var birinde RCD330. Tercihiniz hangisinden yana olur?

Katlanır ayna : Uzaktan aracın kilitlenip kilitlenmediğini anlamama yardımcı oluyor. Dar yerlere parketmediğim için sadece benim için görsellik şuan.

Carplayli rcd 330 öncelik olmalı kesinlikle bence.
Hele ki mk7 nin bluetoothsuz media ekranı takılıysa hiç düşünmeden alın geçin.
Geri görüş kamerası da taktırırsınız ilerde (logo pahalı gelirse plaka üstü olanlar da iş görür)

Aldığınız katlanır ayna fiyatından anladığım kadarıyla orjinal değil.
Geri viteste ayna aşağı indirme ve geri hafızasına yükselme özelliğiniz o aynada büyük ihtimalle olmayacak bilginiz olsun

Bütçem ikisini birden yapmaya yetmiyor ancak birini yaptıracağım. Katlanır ayna için montaj dahil 7 bin, Carplayli RCD330 icin montaj dahil 11 bin fiyat aldım.

Çok değişken bir cevap olacağını biliyorum ama amacım çoğunluk neye önem veriyor bunu öğrenmek. İki araç düşünün aynı özelliklere sahip birinde katlanır ayna var birinde RCD330. Tercihiniz hangisinden yana olur?
Hocam ayna orjinalmi?
Orjinal olanları 11/13 arası satışı var çünkü orjinal olmayanlarda birkaç sorun var form da bir çok yorum var okuyunuz

Aldığınız katlanır ayna fiyatından anladığım kadarıyla orjinal değil.
Geri viteste ayna aşağı indirme ve geri hafızasına yükselme özelliğiniz o aynada büyük ihtimalle olmayacak bilginiz olsun

Hocam ayna orjinalmi?
Orjinal olanları 11/13 arası satışı var çünkü orjinal olmayanlarda birkaç sorun var form da bir çok yorum var okuyunuz

Evet, aynalar orijinal değil. Sorunları olduğunu bilmiyordum. Yorumlarınız için teşekkürler 🙏

Geri