Golf 7 lastik modeli

İsim
Aziz Murat
Araç
Golf 7 2016 1.6 TDI OTOMATİK
205/55/16 lastik ebatlı aracıma kışlık bristone bilizzaard kullanıyodum Yazlık da turanza (briston) almayı düşünüyorum arkadaşın çalıştığı bayide.ama her golf kullanıcı continentel kullanıyo acaba bir zararı olur mu briston turanza lastik kullanmamım ? Bu arada fiyat 4 lastik 14.000 tl

205/55/16 lastik ebatlı aracıma kışlık bristone bilizzaard kullanıyodum Yazlık da turanza (briston) almayı düşünüyorum arkadaşın çalıştığı bayide.ama her golf kullanıcı continentel kullanıyo acaba bir zararı olur mu briston turanza lastik kullanmamım ? Bu arada fiyat 4 lastik 14.000 tl

markalı lastik almaya gerek yok sava , semperit petlas kumho vsvsvs gayet iyi lastikler fiyatlarını araştır istersen…

Son düzenleme:
Bridgestone ‘nun Turanza serileri oldukça sert ve konforsuz bir lastiktir, başka bir markaya bakmanızı öneririm,

Continental, Michelin ve Goodyear gibi kendisini (premium lastik üreticisi) segmentine gören Bridgestone ‘nun Türkiye’de üretim yapmasına rağmen, yurt dışından ithal olarak gelen Continental ve Michelin ile benzer rakamlara satması tamamen saçmalıktır.

Geri