Golf 8 Ön Cam Filmi

golfaes

Üye
İsim
Emre
Araç
Golf 8
Herkese merhabalar. Aşağıda fotoğrafta göründüğü üzere aracıma ön cam filmi yaptırdım. Yasak olan her şey niye bu kadar güzel oluyor. :) Konfordan kaybetmiş olsa da araç, görünüş olarak fark yarattığını söyleyebilirim.

Ekli dosyalar

• IMG_6293.jpeg
    IMG_6293.jpeg
    340 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_6292.jpeg
    IMG_6292.jpeg
    394.6 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_6297.jpeg
    IMG_6297.jpeg
    375.3 KB · Görüntüleme: 67

Bende on cama film yaptirmistim gorusumu acayip etkiledi aracin ici klostrofofik oldu soktum malesef…

Güzel durmuş hocam ancak çevirmelerde sorun yaşamanız muhtemel içerisi hiç gözükmüyor, ayrıca sürüş güvenliği açısından da sakıncalı bence özellikle gece, şehirlerarası yollarda aydınlatmalar az olduğundan çevre görüşğ ciddi düşebilir, bende cam filmi yaptırdım ön cama ama llumar air80 model, hiç karartma yapmıyor ısıyı çok güzel kesiyor

Güzel durmuş hocam ancak çevirmelerde sorun yaşamanız muhtemel içerisi hiç gözükmüyor, ayrıca sürüş güvenliği açısından da sakıncalı bence özellikle gece, şehirlerarası yollarda aydınlatmalar az olduğundan çevre görüşğ ciddi düşebilir, bende cam filmi yaptırdım ön cama ama llumar air80 model, hiç karartma yapmıyor ısıyı çok güzel kesiyor
Fiyat ne kadar oldu hocam ?

Böyle egzozlu, cam tavanın arkası kalkık, aracın içi görünmeyen, sinyal lambaları sabit yanan, sis lambaları açık, ne yavaş ne de hızlı giden araçları görünce nedense çekici üzerindeki hali canlanıyor gözümde..

Ses etme kardeşim, neyse gayet güzel olmuş güle güle kullan.

Hayat kurtaran bir bilgi vereyim, gündüz çevirmede şanslıysan sıkıntı yaşamazsın ama akşam çevirmelerinde çevirmeyi gördüğün gibi tepe lambalarını yak. Seni görebilsinler yoksa hiç hiç şansın yok.

Böyle egzozlu, cam tavanın arkası kalkık, aracın içi görünmeyen, sinyal lambaları sabit yanan, sis lambaları açık, ne yavaş ne de hızlı giden araçları görünce nedense çekici üzerindeki hali canlanıyor gözümde..
beyaz florasan gibi ışık sacan farlı , dikiz aynlarının kenarlarıda ve sis farlarında devamlı sarı ışığı yanan araçlarda çekici üzerine binseler iyi olur

Ön cam için şeffaf olup ısı koruması sağlayanları seviyorum. Karartmalı olanlar trafikte sıkıntı.

Solargard Ultra performance 80plus kullanıyorum. Görüşte olumsuzluk yok. Varlığıyla yokluğu belli olmuyor, iyi ısı kesiyor.

Herkese merhabalar. Aşağıda fotoğrafta göründüğü üzere aracıma ön cam filmi yaptırdım. Yasak olan her şey niye bu kadar güzel oluyor. :) Konfordan kaybetmiş olsa da araç, görünüş olarak fark yarattığını söyleyebilirim.

Bu koyuluk çok fazla gece görüşün çok düşecek ama yakışıyor…

Geri