Herkese merhabalar. Aşağıda fotoğrafta göründüğü üzere aracıma ön cam filmi yaptırdım. Yasak olan her şey niye bu kadar güzel oluyor.
Konfordan kaybetmiş olsa da araç, görünüş olarak fark yarattığını söyleyebilirim.

Fiyat ne kadar oldu hocam ?Güzel durmuş hocam ancak çevirmelerde sorun yaşamanız muhtemel içerisi hiç gözükmüyor, ayrıca sürüş güvenliği açısından da sakıncalı bence özellikle gece, şehirlerarası yollarda aydınlatmalar az olduğundan çevre görüşğ ciddi düşebilir, bende cam filmi yaptırdım ön cama ama llumar air80 model, hiç karartma yapmıyor ısıyı çok güzel kesiyor
Çok teşekkürler hocam..Trafik ceza rehberi sitesi gibi arkadaşlar doluşmadan söyliyim, Hayırlı uğurlu olsun çok yakışmış hocam
Şu an benimkide o şekilde maalesef ama polis söktürene kadar sökmeyi düşünmüyorum şimdilik..Bende on cama film yaptirmistim gorusumu acayip etkiledi aracin ici klostrofofik oldu soktum malesef…
Şu jantlara bi el atman şart.Herkese merhabalar. Aşağıda fotoğrafta göründüğü üzere aracıma ön cam filmi yaptırdım. Yasak olan her şey niye bu kadar güzel oluyor.Konfordan kaybetmiş olsa da araç, görünüş olarak fark yarattığını söyleyebilirim.
beyaz florasan gibi ışık sacan farlı , dikiz aynlarının kenarlarıda ve sis farlarında devamlı sarı ışığı yanan araçlarda çekici üzerine binseler iyi olurBöyle egzozlu, cam tavanın arkası kalkık, aracın içi görünmeyen, sinyal lambaları sabit yanan, sis lambaları açık, ne yavaş ne de hızlı giden araçları görünce nedense çekici üzerindeki hali canlanıyor gözümde..
Herkese merhabalar. Aşağıda fotoğrafta göründüğü üzere aracıma ön cam filmi yaptırdım. Yasak olan her şey niye bu kadar güzel oluyor.Konfordan kaybetmiş olsa da araç, görünüş olarak fark yarattığını söyleyebilirim.
6500 hocam, ön iki cama da ırx35 yaptırdım toplam 13 e geldiFiyat ne kadar oldu hocam ?