4. yıl bakımı golf 8 life

msnan

Yeni Üye
İsim
mert
Selamlar.

Aracım golf 8 life 23.500 km de 4. yıl bakımı geldi her yıl bakıma götürdüm.

Servisden teklif aldım. yapılacaklar listesini gönderiyorum. fiyat 20.140 TL sizce hangisi gerekli yaptırmam için yapılacaklar listesinden cıkarmam gereken bir secenek varmı. teşekkürler.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-04-27 at 17.16.25.jpeg
    WhatsApp Image 2025-04-27 at 17.16.25.jpeg
    155.7 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:

Herhangi bir şey ekleme ya da çıkarmaya gerek yok. Yaptırıp geçiniz..

Yine bir bakım ya da sorun olduğunda yazarsınız.

Hayırlı olsun.

Selamlar.

Aracım golf 8 life 23.500 km de 4. yıl bakımı geldi her yıl bakıma götürdüm.

Servisden teklif aldım. yapılacaklar listesini gönderiyorum. fiyat 20.140 TL sizce hangisi gerekli yaptırmam için yapılacaklar listesinden cıkarmam gereken bir secenek varmı. teşekkürler.

Adı üstünde bakım ne gerekiyorsa yaptırıyoruz hayırlı olsun…

Hocam aracın garantisi bitmedi mi.. Neden hala yetkili servise götürüyorsunuz .. Özel servisler daha uygun olmaz mı ? Bilmediğim için soruyorum.

23binde v kayış ve tertibatı buji değişmemeli bence.
fiyatın yarısı kayış ve buji takımı tutuyor

Hocam aracın garantisi bitmedi mi.. Neden hala yetkili servise götürüyorsunuz .. Özel servisler daha uygun olmaz mı ? Bilmediğim için soruyorum.
Aracın garantisi bitti çeşitli yerlerden buna yakın fiyat teklifleri aldım. o yüzden servis te olması daha mantıklı geliyor. birde servislerin iyi niyet göstergesi gibi ceşitli yardımları oluyor daha büyük bir sıkıntıda o yüzden yetkili servis tercih ediyorum.

Buji ve V kayışı değişimi bu km yazık. Kendi aracımda 1.4 TSI 8 yaş 43.000 km hala orjinal. (Kısa mesafe kullanılan araç değil).

Geri