Vag grubu hangi yedek parça sitesi tercih edilmeli?

Bu eski tip Alman üretimi filtreyi bulabileceğimiz yerler neresi var acaba?

Şu anda servisten aldıklarımız da muhtemelen beğenmediğimiz tipte olacak.

Son düzenleme:
Bu eski tip Alman üretimi filtreyi bulabileceğimiz yerler neresi var acaba?

Şu anda servisten aldıklarımız da muhtemelen beğenmediğimiz tipte olacak.

Benzinlileri bilmiyorum da şuan dizeller zaten mann üretimi değil hatırladığım kadarıyla. Üreticiler zaman zaman değişebilir anlaşmalara, sözleşmelere bağlı olarak.

Eklediginiz resimde
Neye göre soldakinin sahte ?
Sağdakinin orjinal /legal ürün olduğuna karar verdiniz ?

***Soldaki ve sağdaki filtrenin ürün kodları Soldaki HU 7020 sağdaki HU 7020 Z dir

***Çok bariz mofolojik (şekil) farklılıklarıda var

SONUÇ:

Soldaki yeni sürüm HU7020 dir .
Sağdaki eski sürüm HU 7020 Z dir

Yeni sürüm mann adına filtronun polonya fabrikasında üretilmeye başlandı 2024 ikinci yarısından itibaren. Ve sekil şemal olarak bayağı değisti.

Eski sürümü mann kendi adına kendi fabrikasında üretiyordu .

Her iki üründe orjinaldir

Tdi yağ filtresi için HU 7020 ve eski sürüm HU 7020 Z için Durum budur

Ekli dosyayı görüntüle 83814

Tespitleriniz dogru, filtron diyebiliriz. Uzerinde hicbir yazi olmasa da sizi kirmayayim :) Bu da urunu mann marka olmamasi nedeniyle sahte kılar cunku biz kaliteli oldugunu dusundugumuz yan sanayi bir parcaya para oduyoruz. O zaman filtron icin de bir alt marka olustursunlar bu zincir boyle devam etsin :) Sagdaki distributorden alinan filtre, orjinalligini bu nedenle sorgulayabilecegim bir ust mercii aramadim. Filtron almak istesek zaten onu aliriz tezgaha girisi 50-70 TL satisi 150 TL civari filtronlarin, neden 400 TL verelim. Kimseyi karalayacak veya arka planda teyitleri olmadan ekmeğiyle oynayacak degilim. Belirttigim gibi teyidi distributorden yapildi ve firma sahte urun satiyorsunuz dedigimde bana hayir diyemeden iade alalim dedi. Firmanın adı bu konuda daha once adı benzer spekulasyonlara karismis ancak benim yaklasik 15 yildir is ortagi olarak calistigim ve kendi aracima da il disinda yasarken parca aldigim yer olmasi nedeniyle guvendigim bir firmaydi. Bu arada kendi dukkanimiz İstanbul Maslak Ataturk Oto Sanayideyiz. Sevgiler, saygilar.

Benzinlileri bilmiyorum da şuan dizeller zaten mann üretimi değil hatırladığım kadarıyla. Üreticiler zaman zaman değişebilir anlaşmalara, sözleşmelere bağlı olarak.

O zaman bu aralar en mantıklısı filtreyi servisten temin etmek

Geri