Yunus grisi araca jant önerisi

1) Aftermarket demek replika demek değildir.

2) Replika demek basit bir tabirle SAHTE ürün demektir.

3) SAHTE ürün demektense replika diyerek olayın vahametini hafifletmekten başka bir şey değildir,

Aftermarket Jant veya aftermarket yedek parça, OE, OEM, OES, yan sanayi parça ile sahte/çakma ürün ne demek insanımız henüz daha bunu bilmiyor,

Sahte jant kullananlar, bu ürüne replika demek onu güzelleştirmiyor,

Rolex ‘e 15.000 $ verecek paranız olmayabilir, ama bu gidipte kendini tatmin etme çabasıyla 200 $ ‘a sahtesini alarak Aaaaa neredeyse hiç farkı yokmuş demekle ancak —> İNEK ŞABAN’I kandırırsınız,

Hatta bazı insanlar bir davete veya partiye gittiğinde SAHTE olduğu belli olmasın diye Sahte Rolex’e 1.000$ veren enayiler de vardır.., bu tiplere Süper Enayi diyoruz..,

Kafasını çalışan adam ne yapar..? bir saatte o parayı vermek istemeyebilir veya verecek durumu olmayabilir,

Ama ne yaparsın..? gidersin 1.000-1500 $ kaliteli bir Swiss Made (isviçre saati) alırsın yıllarca sorunsuz bir şekilde kullanırsın.
Katılıyorum kesinlikle ancak saygı duymak da gerekir. Amacı gösteriş olan azımsanmayacak bir kitle var. Zorla orijinal aldırtacak halimiz yok. Sizin gibi durumu anlatırız kendi kararı gerisi...

Herkese merhaba arkadaşlar, Life paket Yunus Grisi aracım var. Malum, 16 inç jantlarla geldi. Sizce hangi jantlar yakışır? Arceo gibi markalar konforu ve güvenliği çok etkiler mi? 17 mi, 18 mi takmalıyım? Yardımcı olabilir misiniz? (Araç fotoğrafı akşam yüklerim, örnek olarak başka bir fotoğraf koyuyorum.)Ekli dosyayı görüntüle 83698
en güzeli 17 style jantı takmanız hem orijinal durur hemde güzel bir görüntü elde edersiniz bahsettiğim jantın ismi ''belmont'' diye geçiyor

Ben golf 8 e en cok Dallas yakıştırıyorum gridede çok güzel duruyor tavsiye ederim 18 orjinal benim jantlarım

Ekli dosyalar

• IMG_7408.jpeg
    IMG_7408.jpeg
    569.7 KB · Görüntüleme: 18

Geri